Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/249 anonim ***** válasza:
18%

Teljesen lényegtelen,hogy megéri-e vagy sem.

Anyagilag független vagy,a te kereseted,mióta szabhatja ő meg azt,hogy te mit veszel belőle?

Milyen jogon reklamálna?

2017. aug. 10. 00:43
 12/249 anonim válasza:
88%
Gyanítom, hogy a kérdezőnek amúgy nincs pénze, különben nem itt sírna, hogy a férje nem vesz neki 450 000-es babakocsit...
2017. aug. 10. 00:52
 13/249 anonim ***** válasza:
92%
Na látom újgazdag kitartott anyukának rongyot rázni lett kedve. Mert hát a gyereknek babakocsi kell, de nem ám szar amit itthon kapni hanem külföldről, euróért. Mert csak a félmilliós a jó, a többi gagyi szar, abba belehal a gyerek! Szar proli, csak lóvéd van, de eszed nincs.
2017. aug. 10. 00:59
 14/249 anonim ***** válasza:
90%
Örülnék, h normális férjem van, aki nem egy babakocsival akarja rázni a rongyot, ritka szánalmas dolog.
2017. aug. 10. 01:16
 15/249 anonim ***** válasza:
91%
Persze a kisteso kapja a hasznaltat nem?? Hát ennél fukarabb dolgot még nem is hallottam. Tessék újat venni neki is.
2017. aug. 10. 01:52
 16/249 anonim ***** válasza:
0%

Simán megvenném azt a babakocsit 1.500 Euróért.

Mi az az 1500 euró a mai világba.

Pontosan 28 évvel ez előtt, kimentem Bécsbe babakocsiért, mert annó itthon csak nagyon ócska babakocsikat lehetett kapni. Akkor fizettem érte 45.000 ft -nak megfelelő Schillinget. A havi fizetések átlaga kb. 8000 ft. volt.

Fél évi fizetésbe került a babakocsi anno. Ma, egy közmunkás is megkeresi ezt az összeget fél év alatt.

A Stokke Xpplory nevü babakocsinál vannak sokkal jobb és értékesebb babakocsik is. Nem írom le a nevüket , mert nem

akarom őket a márkát reklámozni.

Nézzetek körül , pl. Bécsben.

2017. aug. 10. 02:23
 17/249 anonim ***** válasza:
92%
Kiságya, baba/gyerekszekrény/pihenőszék/játszoszőnyeg/ugrálozebra/légzésfigyelő/mellszivo/sterilizálo/stb millio dolog, pedig használt vaterás cucc lesz?:)
2017. aug. 10. 04:18
 18/249 anonim ***** válasza:
92%
Én sem vennék olyan drága kocsit es nem is fogok.En is megtehetnem es sokan masok is.Szerintem ez már túlzás.En még csak a terhességem elején tartok,de fele annyiért néztem kocsit,ami a páromnak is tetszik.Nem túl drága,szep,modern kocsi és nem is fogunk mást keresni,mert mindkettonknek nagyon megtetszett.
2017. aug. 10. 04:53
 19/249 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmas aki lesz.rná a férje véleményét. Csodálkozik sok nő, hogy miért keres helyette a férje új nőt. Hát én nem csodálkozok.
2017. aug. 10. 05:05
 20/249 anonim ***** válasza:
91%

Mit tennék? Leszállnék a földre, észhez térnék és keresnék egy másik kocsit, normális árkategóriában.

Mi is megengedhetnénk magunknak egy ilyen kategóriájú babakocsit, de nem ment el az eszünk.

Azt meg nem tudhatod, hogy meddig fogjátok használni. Lehet, hogy amint elindul a gyerek, nem marad majd meg a babakocsiban és akkor rakhatjátok is el a méregdrága kocsit a sufniba.

Nevetséges ez a nagyzolás. Az első kocsimat ennyiért adtuk el.

2017. aug. 10. 06:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!