Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az
1500€ babakocsi gondolatát is?
Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.
Ha van olyan babakocsi, aminek az összsúlya a gyerekkel együtt max. 5 kiló (XD), hogy könnyebben felvigyem a lépcsőn, vagy sőt, fel tud menni magától, hogy ne nekem kelljen cipelni, automatikusan lehet benne rezgést beállítani, hogy még tolni se kelljen a gyereket, van benne klíma/fűtés, esetleg babamozi, zenelejátszó, napfénytető és/vagy sötétített üveg, cumisüveg melegen-tartó fakk, akkor lehet, hogy megéri megvenni ennyiért. :D
2017. aug. 10. 15:52
62/249 anonim válasza:
#59:
1)Nem ráz annyira
2)Nagyobb helye van benne a babának
3)Több funkciós
4)Könyebben levehető a huzata
5)Könnyebb
6)Több kiegészítő van hozzá
7)Több színben lehet kapni,így tuti,hogy
találsz olyat ami illik hozzád
8)Több benne az a hely,ahová tudsz pakolni
2017. aug. 10. 16:11
63/249 anonim válasza:
Az még kimaradt,hogy jobb fogása van a
tolókarjának,többféle képpen lehet variálni,jobb az anyaga.
És még sorolhatnánk.
2017. aug. 10. 16:13
64/249 anonim válasza:
Ráadádul könnyebb összecsukni.
Ennyi elég lesz?
2017. aug. 10. 16:14
65/249 anonim válasza:
hat ezt tudja a mienk is...ugyhogy ..:-D de biztosan igazad van. lehet en vagyok hulye de tenyleg vannak ennyire kenyes nok? es nem nem.neveznelek igenyesnek titeket...:-D vegulis apuci megkeresi ra a penzt...van mit elverni arcoskodni :-D amugy marhara megtehetnem en is hogy megvegyem de akkor inkabb masra koltom . komolyan...eszem megall. ti tuti megpusztulnatok a minimalber mellett es raadasul a gyerek is ezt az anyagias kenyes lenezo jellemet tanulja ...respekt
2017. aug. 10. 16:31
66/249 anonim válasza:
#65-ös:
Képzeld,nem csak a férjem keres,hanem én is,ráadásul jóval az átlag felett.
Mindössze a férjem többet keres.
Örülök,hogy a gyerekem ezt tanulja,szeretném ha ugyanolyan anyagi helyzetben élne majd,mint mi.
2017. aug. 10. 16:38
67/249 anonim válasza:
CSak a hülye nem tájékozódik a világban. Nem kóstoltam még sz*rt de gondolom rossz íze van. Nem kell hitvány babakocsi ahhoz, hogy TUDJAM milyen. Na meg az okos más kárából tanul, és figyel arra, hogy kinek mivel mi a tapasztalata.
2017. aug. 10. 16:40
68/249 anonim válasza:
Egyébként a "tudja" és a "tudja" között is van különbség...
A lényeg ugyanaz,szerintem megéri az árát az ilyen babakocsi,örülök,hogy ilyet vettünk.
2017. aug. 10. 16:40
69/249 anonim válasza:
#67-es:
Nem gondolom,hogy rossz,hanem tudom.
Az egyik barátnőméknek 20.000-es kocsijuk van,egy év után nyikorgott,nehéz volt tolni,ráadásul nehéz is volt.
2017. aug. 10. 16:41
70/249 anonim válasza:
Van helyett voltot akartam írni,csak a telefon kijavította
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!