Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én császáros voltam mert az istennek sem akart még kibújni a fiam, és egyéb okokból meginditották a szülést, de nem történt semmi, különösebben fájásokat sem éreztem ezért kb. 4-5 óra után megcsászároztak fájásgyengeségre hivatkozva. Hát valahol örülök hogy így alakult, de valahol bánom hogy sosem tudhatom meg milyen érzés az amikor szül egy nő. Egyébként a császár után én napokig nem tudtam szinte mozogni,és szörnyen fájt a méhem, és akkor azt mondtam hogy a szülés azért jobb mert utána a baba egyből elfeledteti veled az egészet. Itt pedig itt volt a kisfiam, és alig tudtam vele foglalkozni, mert még menni is alig bírtam. Hát ez sem kellemes érzés ám. És az is igaz hogy ha a világ legtermészetesebb dolgától megrémülsz az első áldozattól amit meg kell hoznod a gyermekedért akkor mi lesz később? Mert tény hogy a neheze csak utána jön. És a szoptatásról mi a véleményed amúgy? Nem fogod szoptatni hogy a melled formája se változzon meg? Értem hogy félsz , de nem szabadna igy hozzáállnod, mert ha már bevállaltál egy gyermeket akkor áldozatot is kell hoznod érte különben nincs értelme az egésznek. Egyébként meg nehogy azt gondold hogy a szex téged a baba után ennyire érdekelni fog. Időd sem lesz rá eleinte. Mert arra készülj fel hogy aludni naponta max 2-3 órákat fogsz éjszaka meg egyáltalán nem. Felmérted ezeket a dolgokat? Egyébkét sem mindig vágnak gátat, csak ha szükséges. De nekem pl. a szex is sokáig más érzés volt, pedig császároztak. Nem lehet ezt a dolgot általánosítani. Az is lehet hogy semmi baj nem lesz a hüvelyeddel később ha simán szülsz és lehetnek gondjaid akkor is ha császároznak. De egy biztos a gyermeknek az a jobb ha simán szülsz, vagy legalábbis megpróbálod. mert a szülés beindulásával rengeteg olyan hormont kap amire neki szüksége lesz. Továbbá a szoptatás is könnyebben fog menni, mert pl ha altatnak császárnál akkor 2 napig minimum nem fogod tudni szoptatni és az is lehet hogy igy be sem indul a tejtermelés. Ha nem altatnak akkor is rizikós. Hidd el a természet nem véletlenül rendelte igy hogy a nőknek szülni kell. Nem a gyereked érdekei a legfontosabbak? Lehet hogy nem fog emlékezni a születésére később, de az nem érdekel hogy abban a percben neki mi a legjobb? Én megszenvedtem a szoptatással és minden mással is. Valahol örültem hogy nem kellett vajúdnom, de valahol meg bánom hogy sosem tudom meg milyen szülni.

Egyébként pedig tényleg pénz beszél, ha még mindig hajthatatlan vagy akkor ezt tudom javasolni. Jó mélyre zsebbe kell nyúlni.

2010. jún. 10. 21:34
 62/121 anonim ***** válasza:
78%

nem tudom... én 1 válaszban sem olvastam, h aki császárral szül, azt le kell nézni... szerintem senki nem volt lealázó a császáros anyukákkal.

itt a hangsúly azon van, h a kérdező a szexuális életét félti és egyszerűen eszébe sem jut természetesen szülni.

az meg h nem kell babusgatni a picúrt... (nem pont így volt megfogalmazva a komment, de ez volt a lényege). szóval arra szavakat sem találok igazán...

mit ne mondjak, ez ám a hozzáállás. nem irigylem ezt a kisbabát.

2010. jún. 10. 21:48
 63/121 anonim ***** válasza:
24%

Tévedsz, utolsó! LEgnagyobb félelme a fájdalom, a tág vagina csak a ráadás...

Én nem a császárosokról, hanem azokról voltam rossz véleménnyel, akik ilyen ostobák, kéynelmesek, és önzőek!

Valószínű hisztérika lesz, vagy szülés után depresszióba süllyed, mert annyi baja lesz a babával...

2010. jún. 10. 22:07
 64/121 anonim ***** válasza:
100%

"Mélységesen megdöbbent,hogy a hüvelyi szüléssel szülő nők szemében a császáros kismamák szinte senkik"

én erre írtam, h ezt senki nem mondta, arról beszéltünk, h talán még jobban fáj. senki nem nézte le a császáros anyukákat.

2010. jún. 10. 22:14
 65/121 anonim ***** válasza:
68%
Nem akarsz szenvedni!Ezt ugye nem gondolod komolyan?Semmi bajom a csaszaros anyukakkal,mert ugye aki igy szul annak megvan az oka a baba vagy az anya elete a tet,vagy vmi mas sulyos ok!Nem pedig onzo erdek,hogy ne fajjon!Miert szerinted a csaszar semmi!Komoly hasi mutet!Minek szeretnel gyereket ha csak a szexen jar az eszed!Lehet 27 eves vagy de fejben tuti nem annyi!Mar bocs!
2010. jún. 10. 22:25
 66/121 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is így szeretnék szülni megint. Az elsőre nem így készültünk bármennyire féltem tőle de az lett 16 óra vajúdás után. Nekem sem volt gáz utána és ahhoz a szenvedéshez amit átéltem előtte kifejezetten semmiség volt. Én mindig azt hittem, hogy bírom a fájdalmat (volt már több műtétem is) de úgy látszik ezt a tipusú fájdalmat nem bírom. Nem mindenkinek fáj egyformán ám! Van aki csak legyint, hogy "ÁÁÁ, nem vészes" a másik meg meg akart halni közben, de tényleg. Köztük én is pedig EDA-t is kaptam de az a 1,5 óra amíg hatott, hát...az nem volt sok. Szóval már elítettem a dokinak és azt mondta lehet róla szó (mert nálam már úgyis nagyobb az esélye) de vajúdni mindenképpen kell pár órát a saját és a babám érdekében is.

Ja, és kikérem magamnak, hogy hisztérika lennék!

2010. jún. 10. 22:29
 67/121 anonim ***** válasza:
73%

22.29-es vagyok.

És én nem is gondoltam a szexre amikor beszéltem a dokimmal. 16 hónapja szültem és szerintem a 2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt. Azzal nagyon egyetértek, hogy a neheze csak a szülés után következik.

2010. jún. 10. 22:33
 68/121 anonim ***** válasza:
57%
Utolso bennen teljesen igazad van,hogy mindenki mashogy eli meg es mashogy faj!De te mar tudod h milyn erzes,te mar tul vagy rajta!Es nem vagy hiszterika:)
2010. jún. 10. 22:36
 69/121 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm én akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok, mikor a drága sógornőm berendelt minket a szülésére és elrémülve rettegtem a szüléstől. Végig izgultam a terhességem a vége felé már halálfélelmem volt. Bementem, 26 órát vajúdtam (kegyetlen hisztis vagyok, de egy hang se jött ki a torkomon, koncentráltam a babámra, meg a meleg víztől szinte semmi fájdalmam nem volt.) Megcsászároztak, igaz 12 óra után felállítottak és már mentem is a 3 nap törökülésbe laptopoztam a kórházi ágyon, semmim sem fájt, de pl a szex 6 hónapig fájdalmas volt. Terhesség alatt nem hánytam, nem émelyegtem, semmi tünetem nem volt.
2010. jún. 10. 22:56
 70/121 anonim ***** válasza:
57%
utolsó vagyok, a legrosszabb a császárban, hogy mikor megszületik csak a hangját hallottam nagyon tompán, kivitték rögtön, behozták felöltöztetve megmutatni, kivitték, mikor toltak ki apa rám tette 10 mp-re és utána 3 óra múlva láthattam a gyermekem! Apa se lehet ott velünk.
2010. jún. 10. 22:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!