Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/121 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem és a legtöbb orvos nem is egyezik bele. Gyakorlatilag találhatsz olyat aki megcsászároz akkor is, ha orvosilag nem idokolt, de nehezen. Barátnőm keresett ilyen orvost pesten, jó pénzért, a jó orvosok közt és nem talált. Aztán végül letett róla.
2010. jún. 7. 09:17
 2/121 anonim ***** válasza:
44%

bocs az offért! DE nem kell félni a szüléstől:)Nem olyan vészes az, csak sok anyuka sipákol..én is nagyon féletm, aztán 3 óra alatt megvolt, kicsusszant

és sokkal könynebb és jobb utánna minden mint a császár után

2010. jún. 7. 09:23
 3/121 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem ne félj a szüléstől! A fájdalomcsillapítók már nagyon jók (gáz, injekció, eda). Az EDA-val szinte alig érzel fájdalmat. Már ha a fájdalom miatt nem akarsz természetes úton szülni. Igaz nekem sajnos császár lett a vége, de természetesnek indult. Csak a kitolási szakasz maradt ki, úgyhogy vajúdtam eleget, de abszolút nem vészes, főleg pár hét után annyira elfelejted, hogy hihetetlen, a természet rendezi így.

Én azt tanácsolom, hogy készülj fel és nagyon szép lesz. Velem a párom volt bent és nagyon jó volt, hogy ott volt. Fogadott szülésznőre nem is volt szükségem, a doki meg nagyon rendes volt, ő intézett mindent, nekem nem is kellett kérnem a fájdalomcsillapítókat, ő mindig látta rajtam, hogy mi újság. Szerintem egy jó orvost elég ha keresel.

Könnyű, gyors szülést! És majd jó babázást!

2010. jún. 7. 09:25
 4/121 anonim ***** válasza:
27%

35 év felett eleve császározni szoktak.

A nőkkel azt sejtetik a filmekben, tv-ben, újságokban, magazinokban és egyéb helyen, hogy nem lehet, pedig ez nem így van.

Lehet. Eleve sok esetben indokolt is.

Mivel privát e-mailt nem tudok neked írni,

gépeld be a google be azt hogy magánkórház, és megtalálod a megoldást.

Mindegyikben lehet, főleg a drágábbakban. Adott a tarifa amit, nem az orvosnak, hanem a kórháznak fizetsz és azt kérsz, amit akarsz, csak előre meg kell beszélni. Minek szenvedni, ha nem muszáj. Az életben úgyis van elég kínlódás.

2010. jún. 7. 09:26
 5/121 anonim ***** válasza:
78%
ja második vagyok, érzéstelenítés nélkül szültem, tényleg nagy élmény:)más mit nem adna érte ha természetesen szülhetne, ne szalaszd el, bánni fogod
2010. jún. 7. 09:28
 6/121 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de maga a szenvedés, fájdalom, a hányások. Görcsök, a szexuális élet elromlása. Ezek nem valóak nekem igaz miért szenvedjek ha meg lehet oldani fájdalom nélkül is. Volt már hasi műtétem és tudom milyen utána és nem rossz. Én nagyon elakarom intézni.
2010. jún. 7. 09:30
 7/121 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem hogy bánnám az x órán keresztüli fájdalmat vágás, varrást stb.
2010. jún. 7. 09:31
 8/121 anonim ***** válasza:
73%

TÉVHIT!!!Második vagyok!!!ugyan olyan jó a szex, a vágást NEM ÉRZED és nem fáj az annyira mint mndják!ugyan ezek kavarogtak bennem!Kérlek, ne félj ennyire!hány meg hány nő "élte túl"

Hidd el, ha simán szülsz MEGÉRI!!!és persz fáj, de csak fele annyira mint te azt hiszed:)

2010. jún. 7. 09:32
 9/121 anonim ***** válasza:
73%

ja és hányás??????én nem hánytam:)ezek akkora baromságok, vannak akik nehezebben viselik, de ha ennyire ráparázol, hidd el annál rosszabb

tuti jó szülésed lenne, ha nem félnél tőle

Ne halgass másokra!

Ismered magad, a tested

Gyűlölöm, hoyg szülésről is csak rémtörténetek vannak mindenhol.Ez egy csodálatos dolog, és mondom, nem fáj, a felét nem is érzed és éelt át annak amitől most félsz

ja én nem vagyok egy anyaistennő, sőtt...menni fog az

2010. jún. 7. 09:35
 10/121 anonim ***** válasza:
65%

Egyik barátnőm azt mondta amíg nem volt terhes, hogy ha neki lesz valaha gyereke, tutira csak császárral hajlandó szülni. Aztán kiköltöztek Olaszországba, és nem volt kecmec, mindkét kislányát természetes úton hozta világra. És azóta azt mondja, hogy nem is érti, hogy lehetett olyan hülye, hogy azt mondja, ő csak császárral akar szülni, és semmi pénzért nem csinálná vissza egyik szülését sem.

Nálam úgy indult, hogy természetes úton szülök, majd 30 órás vajúdás után megcsászároztak, mert nem akart sehogy sem kijönni a babus. Nekem már megváltás volt, és addigra jártányi erőm sem maradt, és valószínűleg már ki sem tudtam volna nyomni, de kicsit bánom, hogy így történt. Mindkettőből kaptam azért ízelítőt, de a lényeg: van egy gyönyörű, egészséges kisfiam, és az anyaság érzését a világon semmire sem cserélném el! Az már teljesen részletkérdés, hogy hogyan születik, milyen úton.

2010. jún. 7. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!