Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/121 anonim ***** válasza:
63%
Na amikor ilyen kérdés van,nagyon nagyon szégyelem hogy a császáros táborba tartozom!Én naiv vagyok mert úgy tudtam hogy Magyarországon ez nem választás kérdése hanem egészségügyi oka van.Én nem választhattam mert egy csecsemőfejnyi myoma volt a méhemen,amit hasi műtéttel távolítottak el és kérdőjeles volt hogy a méhem kibírja-e ezt?Már a műtét után elmondták hogy majd ha egyszer szülök csak császárral tehetem mert heges a méh fala.2008 ban született a kisfiam,és esélyem sem volt sima szülésre.De véleményem hogy ilyen indokkal amiket a kérdező ír császárt "kérni" nevetséges.Sajnálom hogy ez az kimarad életemből és tisztelem a SZÜLŐ nőket!!!
2010. jún. 10. 17:05
 52/121 anonim ***** válasza:
83%

16:09-es vagyok

képzeld van gyermekem, 2 éves elmúlt és SAJNOS császárral született. Álmomban nem gondoltam volna hogy így fogok szülni és bármit megtettem volna hogy hüvelyi úton szülessen meg a gyermekem. Én 19 órát vajudtam a babámmal és akkor derült ki hogy csásázr lesz biztosan. Az orvosok már a 12.-órában megemíltették hogy lehetne csásár is.Nem mentem bele. Aztán kénytelen voltam meg gondok adódhattak volna. De nem bánom egyetlen percét sem a vajudásnak. Nagyon szerettem volna ha nem lesz császár pedig fiatal vagyok. Én még nem sok olyan esetről hallottam hogy bármi változna a hüvelyi süléstől a sexben. Ha változik a házasélet az attól van hogy az anyuka tudat alatt is de arra gondol hogy nehogy valami baja essen a babónak még ő a férjével van ,vagy minden idejét elveszi a babó és fáradt az együttlétekhez. De nem azért mert hüvelyi úton szült. Megkérdezhetem a korodat?

Szerintem ne vállaljatok babát nem neked való ha már az első feladatnál feladod. Gondolkodj el rajta

2010. jún. 10. 17:48
 53/121 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Volt már 1 vetélésem is. De nem akarok szenvedni. Egyszerű.
2010. jún. 10. 17:53
 54/121 anonim ***** válasza:
78%

Ha kis eszed van, nem akarsz csaszarmetszest!

Nekem az volt, es baromira faj. Nem elotte, mint a szulesnel, hanem utana. Ne feledd el, hogy ket sebed van: egy a hasfalon, egy meg a meheden.

Engem senki sem keszitett fel erre - surgossegi csaszar volt, es mit ne mondjak, kinok kinjat eltem meg.

Arrol nem is beszelve, hogy nem tudom, masutt hogy oldjak meg, nalam a csaszarmetszes utan engem a megfigyeloben tartottak 3 oran at, azt se tudtam, hol van a gyerekem (az apjaval - csak persze ezt nehez elhinni, addig amig nem latod),akit kb 10 mp-re lathattam rogton szules utan. Nem volt nagy csaladi osszebujas meg hogy a gyerek nezeget engem a szuletes utani elso oraban meg probalkozunk szoptatassal meg semmi ilyen :-(((

Ehelyett egy noverke a figyeloben a koldokombe nyomta az oklet, hogy lassa, milyen szinu-szagu ver folyik ki a mehembol (es ezt meg a kovetkezo par napban megismeteltek). 12 oran folyt belem az infuzio, addig kateter, masnap viszont zavartak pisilni, nehogy begyulladjon. 3. napon volt nevetosebb a kedvem (a ferjem hulyeskedett) - pokolbeli hang jott belolem, mert bizony meg a neveteshez is hasizom kell.

Szoval a csaszarmetszes nem fajdalommentes szules!!!

Es utana a gyogyulas hosszadalmasabb.

2010. jún. 10. 17:56
 55/121 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 2 császárom volt a második programozott a baba súlya miatt.

Mélységesen megdöbbent,hogy a hüvelyi szüléssel szülő nők szemében a császáros kismamák szinte senkik:

Én tudom mi a fájdalom mert a hasfalamból is vágtak ki az első császár miatt,mégsem nyavajogtam,mert minél előbb itthon akartam lenni a nagyobbik gyerekem és a férjem mellett,a picinkkel.

Rögtön szoptattam a kicsit,amint megkaptam,tehát az is tévhit,hogy nem tud a császáros szoptatni...

Tisztelem azokat a nőket akik természetes módón szülnek,de úgyaz ez a tisztelet JÁR egy császárosnak is mert meg merem kockáztatni,hogy többet szenvedtem mint egy simán szülő nő:((

Ha a császár mellett döntesz mérlegeld,hogy nem egy sétagalopp az első 2-3 hét.A te döntésed és fogsz találni olyan orvost aki tiszteli egy kismama szülési kívánságát!!!

2010. jún. 10. 18:12
 56/121 anonim ***** válasza:
86%
Hááát akkor én is írok. Nálam jobban senki nem rettegett a szüléstől. Ettől függetlenül könnyű, gyors szülésem volt, így utólag örülök, hogy így alakult. DE!!!! A szülés az életedből CSAK EGY NAP! A neheze hidd el csak utána jön, a Picikével és akkor kell csak igazán helytállnod. A hasfájós időszak, az éjszakai nemalvások (hónapokig), a fogzás, a dackorszak és még sorolhatnám. A szülés még csak az első próbatétel, ha szerencséd van könnyű és gyors lesz, de hid el, a neheze az szülés után jön.
2010. jún. 10. 18:28
 57/121 anonim ***** válasza:
57%
hid=hidd
2010. jún. 10. 18:28
 58/121 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan mondodm elkepeszto h molyen emberek vannak,ne haragudj en egyaltalan nem veszekedni jottem ide,elolvastam az osszes valaszt es meglepodtem!Lehet hogy fiatal vagyok meg (19 eves)3 honapja szultem,48 orat vajudtam,1,5 ora volt mire kinyomtama fiam,varrtak de utanna 2ora mulva mar tudtam menni nem volt bajom az ulessel sem!Lehet hogy sokat szenvedtem de semmiert nem adnam azt a pillanatot mikor meglattam a fiam,es tudtam h megszenvedtunk ezert a pillanatert.A te dolgod h hogy szulsz,ezt csak te dontheted el.A szex igen,teny eloszor fajt de utanna 100x jobb volt mint elotte!Te azert tetted fel a kerdest,hogy valaszoljanak akkor viseld el a negativ kritikat!Gondolhattad h nem mindneki fog veled egyet erteni!Felsz a fajdalomtol oke,nem ismerek olyat aki szeretne,de kenyelmi okokbol soha nem valasztanam!Csak egy kicsit gondolj bele van olyan 1000 meg 1000 no aki mit nem adna a fajdalomert a varrasert csak h egyszer atelje azt a pillanatot de sajnos sokaknak ez enm adatik meg!
2010. jún. 10. 19:10
 59/121 anonim ***** válasza:
73%

Szia.

En megertem ha felsz a fajdalomtol.En is feltem!!Rettegtem, hogy nem birom ki.

42 ora vajudas utan szuletett meg a lanyom.Iszonyatosan borzasztoan fajt, de amikor ratettek a mellkasomra az volt maga a csoda.

A ferjem vegig velem volt.

Buzditott a kitolasnal vigasztalt a vajudasnal es sirt amikor megszuletett a lanyunk.

Azota is emlegeti, hogy mennyire nehez volt Neki es mennyire varja a kovetkezot!!

4 honapos kislany anyukaja

ezt csak azert irtam le, hogy tudd masok is felnek....rettegnek...de tuleljuk es egy csoda kent gondolunk ra!!

Akik csaszarral szulnek, nekik is kell vajudni, de Nekik tutira faj utana is, mig huvelyi szulesnel ez nem biztos!!

2010. jún. 10. 21:12
 60/121 anonim ***** válasza:
58%

Neked a fejeddel vannak a gondok. Tök ciki nő vagy!

Semmi bajom azokkal a nőkkel, akiknek van tartásuk. Még ha császár is lesz a vége. De te... Szégyen, a nők szégyene. Kíváncsi lennék, mit gondol rólad Csernus. XD

Jah, a férjednek farkincája van, nem farka? Ha már ennyire aggódsz, hogy gondok lesznek a szülés utáni szexszel??

Mellesleg, te inkább nem is emiatt parázol, hanem a fájdalom miatt!!! Gyenge, selejt nő vagy a szememben.

Semmi önbizalmad nincs... mi lesz így veled?....

2010. jún. 10. 21:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!