Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
 81/121 anonim ***** válasza:
86%
Én is úgy voltam vele, hogy a párom az első. Aztán amikor megszületett a kisfiam, ez erősen megváltozott. Majd nálatok is így lesz, csak figyeld meg! Ezt borítékolom!
2010. jún. 12. 09:54
 82/121 A kérdező kommentje:
Ezt erősen kétlem, még a terhesség előtt is meg most is azt gondolom hogy ő lesz az első. Jó elkel látni a gyereket és ránk van utalva. De akkor is. Szeretni, óvni, és tanítanunk kell. Elkel indítani őt az életben. és utána kirepül a házból. Szóval apa az első.
2010. jún. 12. 09:58
 83/121 anonim ***** válasza:
66%

Na ezzel a mondattal astad el magad elottem vegleg!!!

A gyemekednek mindenkinel fontosabbnak kellene lennie.

Nem egy kutyat veszel akit le kell vinni setalni meg megetetni tanitani, de csak egy kutya....

A GYERKEKEDROL beszelsz.

Atya eg....sjanalom, hogy te vagy az aki megszuli!!

Jobb sorsot erdemel!!!

2010. jún. 12. 11:13
 84/121 A kérdező kommentje:
ajjajj!!!.
2010. jún. 12. 11:49
 85/121 A kérdező kommentje:

Szerinted milyen az hogy az életét áldozza a gyerekére az első neki, és utána a gyerek meg belerúg nagy korában és nem tekinti az anyjának. Pedig imádták, óvták, szerették.

Ennyit arról h a gyerek mindig is szeretni fog !!!!!!!!!!!!

Kapásból vagy 7 ilyet tudok felsorolni.

2010. jún. 12. 11:52
 86/121 anonim ***** válasza:
65%

Akkor minek valasz gyereket??

Masreszt a pasid soha nem fog elhagyni??Orokre szeretni fogjatok egymast???

2010. jún. 12. 12:30
 87/121 anonim ***** válasza:
71%

Én nagyon szerettem volna természetes úton szülni de sajnos nem tágultam:(! Nagyon sokáig vajúdtam és tudom hogy milyen fájdalmas de akkor is én át szerettem volna élni azt hogy milyen jó természetes úton szülni!

Ne haragudj,hogy ezt mondom de lehet hogy te fel sem vagy készülve arra hogy babád legyen!

Mi nagyon szeretjük egymást a férjemmel de nekem a kisfiam az ELSŐ mindenben!!

Nagyon imádom és ragaszkodó is!

Igen abban igazad van hogy sokat kell vele foglalkozni de egy baba tényleg nem egy játékszer akit ha megunsz felteszed a polcra!

Ő mindig ott lesz neked és rád van utalva!

Ilyen gondolkodással szegényt előre sajnálom!

A másik meg amit mondtál nevelés kérdése!

2010. jún. 12. 13:18
 88/121 anonim ***** válasza:
74%
Hogy nem a gyeek az első, mert ha felnő csak belerúg a szülőbe, aki szerette? Én kicsit finomabban boncolgattam ezt a kérdést, és néhány ismerősöm élete megadta a választ: ha TÉNYLEG a gyerek az ELSŐ, ha SZERETET mindent megad neki a szülő, akkor lesz viszonzás! Erről nő is, férfi is nyilatkozott, mert hazudné, ha azt mondanám, én nem aggódtam emiatt. De teljesen mindegy, mert ha felnőttként belémrúg, akkor is az én magzatom, a vérem, a jövőm, a mindenem. A férjem (akit szeretek), csak egy férfi. Lehet vele nem lesz egész életre szóló kapcsolatom, de gyerekem ÖRÖKRE A GYEREKEM! Akármit csinál! Ha pszichológiát hallgattál, akkor tudnod kell, mi az anyai szeretet: a feltétel nélküli szeretet, még akkor is, ha tegyük fel na adj Isten, gyilkossá lesz.
2010. jún. 12. 15:24
 89/121 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk most egy éves a babám,és most érzem hogy kezd megfordulni a dolog,idáig túl fontos volt a férjem,nem azért mert ugy akartam,de valami oknál fogva ő állt az első helyen,nem a baba.Tudom hogy hülyén hangzik,meg nem normális dolog,de ez van/volt.Hidd el ez sem jó,sok konfliktushoz vezet,mert a babát fogod okolni ha köztetek valami gond lesz,márpedig gond lesz,mert a gyerek miatt egész más lesz a kapcsolatotok,meg minden,nem tudtok együtt lenni amennyit te akarsz,és ez miatt ideges leszel,az miatt meg a férjed lesz ideges...Amég nem a gyerek van az első helyen egy rakás bajod lesz mindennel és mindenkvel főleg önmagaddal figyeld meg,tudom hogy ez olyan dolog amit nem nagyon tudsz befolyásolni,de nem véletlenül rendezte ugy a természet hogy először a gyerek,aztán a férfi.És igen nem értél meg még az anyaságra,ahogy én sem voltam az de reméljük minden jó ha a vége jó.
2010. jún. 12. 17:17
 90/121 anonim ***** válasza:
84%

szegény gyerek...remélem ha már a kezedben lesz a babád,megváltozik a véleményed..és legfőképpen előjönnek az anyai ösztöneid....

hiába tanulsz pszichologiát,vagy tanultál,nagyon buta maradtál

2010. jún. 12. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!