Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
88%
A Kis királylány megteheti,más is megteheti nem csak te,csak a normális ember nem így gondolkodik. Egyébként meg te fogsz belefulladni mikor megszületik, mert neked már most is púp,mikor még nincs is vele semmi gond és ezt csak az tudja könnyen végig csinálni, aki akarja a gyerekét, és tudja szeretni.
2010. jún. 14. 12:32
 112/121 A kérdező kommentje:
ó istenem ti szuper anyák, majd akkor pofára estek mikor a férjeitek meg említi hogy kapd össze magad. Én szeretem a gyerekem, de nem fanatikusan ezt kell megérteni.
2010. jún. 14. 12:35
 113/121 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy a szívedben a baba foglalja el az első helyet, nem jelenti azt, hogy fanatikus lennél. De majd ha megszületik a babád, úgyis át fogsz értékelni mindent. Csak ő fog számítani és semmi/senki más! És a babád érdekében még a pároddal is szembe fogsz menni jó pár dologban, hidd csak el! És majd ha az első vitátok/veszekedésetek megtörténik majd amiatt, hogy a párod valamit másképp gondol, de te ragaszkodni fogsz a saját igazadhoz, akkor majd emlékezz erre!
2010. jún. 14. 12:56
 114/121 anonim ***** válasza:
86%
Nem szól rám a férjem, mivel neki is ugyanolyan fontos a baba mint nekem, egy gyerek szeretete nem olyan mint egy pasit szeretni, de ezt nem tudod,mivel még nem tapasztaltál ilyet, ezért nem kéne itt ész osztanod ezzel kapcsolatban.Ti még ráéretek volna a gyerekkel, ha így érzetek....
2010. jún. 14. 13:13
 115/121 anonim ***** válasza:
34%

Miért vagytok egymással ilyen otrombák?Sértegetitek egymást,vitáztok itt,mint az óvodás kisgyerekek...

Igazán nem értem,miért zavar a gondolat néhányótokat,hogy császárral szeretne szülni valaki.Megteheti,meg is teszi.Nem ez lesz az első ilyen eset,sok-sok leendő anyuka dönt/ött így,csak arról mi nem értesülünk.

Istenem,ilyen butaságokon megy az adok-kapok...szégyen!

2010. jún. 14. 18:50
 116/121 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Utolsó nekem nem azzal van a bajom, hogy császárral akar szülni. Szüljön, bánom is én.

DE! Hogy a szexuális élete, a hüvelye állapota a legfontosabb a terhessége alatt, azt nem veszi be a gyomrom. Olyat sem hallottam még, aki úgy állt volna a szoptatáshoz, hogy "Nagy cucc, majd utána megcsináltatom a mellem. Van rá pénzem."

Ez a nő elég furcsán gondolkozik, azt nem értem, miért vállalt gyereket. Bőven ráért volna még, de abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán kell-e szülnie.

2010. jún. 14. 20:10
 117/121 anonim ***** válasza:
71%
A férjem szerint valószínűleg a babával akarja megtartani az Ő tkéletes pasiját...
2010. jún. 14. 21:05
 118/121 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem senki sem abba kötött bele hogy fizet a császárért, saját magánügye és szive joga, az pedig hogy van pénze a mellműtétre, az is. Én is igy állnék ehhez a dologhoz, ha lenne ennyi pénzem. Abban is igazad van kedves kérdező hogy ha megteheted miért ne. Csak tudod nem kéne lehordanod az anyákat azért mert szeretik a gyereküket és első helyen áll az életükben. Attól még tudnak ugyanolyan nők is lenni. És hidd el hogy ők, mi már tudjuk miről beszélünk, és ezért felfoghatatlan számunkra a te gondolkodásod. És hidd el azt is hogy ez benned is meg fog változni szerintem, bármennyire is elképzelhetetlen most. És ez nem azt jelenti hogy apa közben le van szarva, és hogy más nő nem adna magára a szülés után és nem foglalkozna olyan dolgokkal hogy most a szex jó e vagy sem, mert természetesen fontos utána is. De nem azon fog múlni hogy simán szülsz e vagy sem. Ez csak egy tévhit. Én császáros voltam mégis fájt utána jó darabig. És mivel kihordod azt a gyereket 9 hónapig a tested felkészül a szülésre akkor is ha császáros leszel, és szülés előtt elkezdenek tágulni az izmok stb. Végülis nem véletlenül találta ki a természet a terhesség és a szülés folyamatát. Tehát megeshet hogy egy darabig ugyanúgy kongani fog a párodnak. Nálunk is ez volt akár hiszed akár nem. Pedig császár volt. És nem vajúdtam egy percig sem. Tehát ilyen téren szerintem butaság és felesleges csak emiatt a császárt választani. Mert nem ezen fog múlni később a nemi életed. Csak ezt akarták sokan elmondani. De ettől függetlenül természetesen a te döntésed és szived joga eldönteni milyen szülést szeretnél. Egyszerűen nekem csak úgy tűnik hogy rengeteg butaságot hordasz össze , de valószinűleg csak azért mert még fogalmad sincs miről beszélsz :) De lassan te is megtudod, és kivánok neked előre is Boldog babázást!

Azért januárig talán letisztulnak benned ezek a dolgok és már másképp látod majd az egészet ;)

2010. jún. 15. 00:03
 119/121 anonim ***** válasza:
57%

hihetetlen milyen vita keletkezett itt...

ha tunád/tudnátok MI A SZÜLÉS nem kérdezted volna ezt, aki meg azt mondja nem jó simán szülni mert fáj, vagy gátmetszés, nem jó szex, ilyneek, az baromság

Hidd el nem olyan nagy kunszt az....Remélem nem császárral szülsz

2010. jún. 19. 14:57
 120/121 anonim ***** válasza:
100%

és én sem fanatikusan szeretem a gyerekem, első ő aztán a férjem, de én is önző vagyok, én is ugyan ezektől féltem, mégis tökéletes minden, sőtt jobb mint azelőtt...

könnyű szülés, jó doki, tündér férj, ennyi a boldogság

persze a szülét nem te választod, max ha fizetsz a császárért, de ha ennyire rá vagy parázva,(csúnya leszek)remélem többet szenvedsz császár után mintha simán szültél volna:(((((

2010. jún. 19. 15:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!