Rendeltetek már játékot a tulli.hu-ról? Meg vagytok vele elégedve? Olyan, amilyet vártatok?
Én messziről elkerülöm őket!!!
Rendeltem,de mikor már a csomagot kellett volna küldeniük,akkor írták,hogy már nem tudják beszerezni azt a játékot.Választottam másikat,azt írták,hogy zenél,mire kibontottuk,akkor derült csak ki,hogy egy egyszerű csörgős labda. Kicserélték volna,de nem érte meg vele vesződni....:-(
A sógornőm 1 hónapot várt 1 termékre,és végül nem azt küldték,amit megrendelt....így ő visszaküldte.
Régebben i rendeltem tőlük,akkor nem volt velük gond,de lehet,hogy lejjebb adták a színvonalat?
Két hete rendeltem tőlük, minden papírforma szerint zajlott. Mindenről e-mailben is értesítenek. Megrendeled, visszaigazolják, becsomagolják, kapsz egy e-mailt, átadják a futárnak, kapsz egy e-mailt.
Az is tetszik, hogy már megrendelésnél látom, mikorra érkezik meg a csomag.
A minőséggel sincs gond. Ráadásul 5000 Ft feletti vásárlásnál nincs futárköltség.
Engem is az 5000 Ft feletti ingyenes kiszállítás fogott meg először. Az árak? Hát, szétnézek majd még, amerre járok, aztán meglátom.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!