Rendeltetek már valamit a Teleshop-ból? Mit? És meg vagytok a termékkel elégedve?
Hotpant és szeletelőt vagy reszelőt vagy mi a szöszt rendeltünk, mind a kettővel meg vagyunk elégedve! Tökéletesen működnek és hasznosak is!
Barátom apukája pedig ilyen hájrezgetős övet vett, állítólag az is működik!
Köszi a válaszokat!
Nekünk is van pár termékünk (mindet apám rendelte, de egyikhez sem nyúlt még hozzá, csak elvakította őt a reklám...)
Némelyik terméket jónak találom, de van pár, ami óriási nagy csalás!
Pl ez a csodahámozó szerintem tökéletes! Mindig használjuk, meg vagyok vele elégedve!
Turbo Cooker is tetszik (bár, azt ritkán használjuk)
Perfect Pencake-et egyáltalán nem használjuk, szinte teljesen alkalmatlan ételkészítésre! Még egy vacak rántotta is beleragad!
És a legnagyobb felháborodásom a Turbo Tiger porszívó! Úgy reklámozták, hogy az asztalt is fölemeli, de esküszöm, semmit nem szívott! Ha odatettük a kezünket elé, akkor sem lehetett érezni! Apám vissza is vitte Pestre, adtak neki egy másikat, azon már lehet érezni valamit kézzel, de sima, egyszerű porszívót használunk, mert a Turbo Tiger takarításra alkalmatlan!
Szia, második vagyok! :)
Hát, amiket írsz, azokat nem ismerem, pedig elég sok reklámukat látom (gyeden vagyok itthon jelenleg, állandóan megy a tv).
Én el is határoztam, hogy ez a kettő volt, több nem lesz.
Most épp a Dormeo fedőmatraccal "kacérkodom", anyunak karácsonyra! :)
A férjem azt mondta, kikötteti a tv-t, hogy ennyi "hülyeséget" rám ragaszt :)
22:41-esnek:
Ezeket, amiket írtam, már nem reklámozzák, mert többéves cuccok.
Utolsónak:
Ezek a mostani kések, amiket mutogat a TV, engem is érdekelnek! Csak, hát, borzasztó drágák és ha ezek is selejtek, akkor megszakadna a szívem!
Köszi a válaszokat!
sosem rendeltem, és nem is fogok soha. egyszerű oka van. egyrészt ott valami bűzlik, ha azt mondják valami mindenre jó a kategóriájában. másrészt ezeket a termékeket más üzletekben fele ennyiért meg lehet venni. az a robochef vagy mi a neve egy sima rbotogép, nekem egy másik márkás darab van, fele annyiért vettem és nagyon szeretem, tökéletesen működik. az a hotpan egy hülyeség, persze, jól főz, de akinek van tűzhelye meg serpenyője, annak minek, max utazáashoz...azt a pénzt másra is el tudom költeni. akkor az a csoda sarokreszelő. én az enyémet 1000Ft-ért vettem, este lereszelem a sarkam a kád fölött és tökéletes. tartály minek rá??? nem reszelek sarkat mindenhol, ahol rámérik. ehhez képest majd 10ezer az ára. olyan hájrázó övet vett apám, használtam is, semmi hatás.
szóval többségük biztos jó(de legalább ennyi az áteverés), nem ezt mondom, csak azt, hogy olyan termékeket adnak el az embereknek, amikre igazából nincs is szükségük, de hangzatos meg minden és ezért megveszik. vagy ha szükségük is van, akkor azon ár feléért megkapható máshol, bármelyik ismert márkájú. én a pénzt másra költöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!