Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
 71/121 A kérdező kommentje:

21:49 tegnapinak. Képzeld hogy pszichológiát tanulok. Én kedvelem azt a dokit. Önbizalmam hidd el hogy van. Mert az eddigi életem belém verte az önbizalmat. Igen a szex-re eléggé kényes vagyok és nem tűrném ha valami gond lenne vele. Egy kicsit gyerekes volt a szöveged!!!.

De jót nevettem rajta úgy hogy köszi.

Ma megyek be a dokihoz beszélni.

További kellemes napot mindenkinek.

2010. jún. 11. 07:08
 72/121 A kérdező kommentje:
21:19 nek ment bocsika!
2010. jún. 11. 07:09
 73/121 anonim ***** válasza:
78%
Én nagyon féltem a szüléstől, de nekem pozitív élmény volt. Nagyon fáj, az biztos, de ennek ellenére én alig várom hogy újra átélhessem. Kényelmi szempontból nem választanám a császárt az tuti. Ennél gyönyörűbb dolog nincs is az életben, mint az hogy saját erődből életet adsz egy pici "emberkének", aki már az első percekben kárpótol minden fájdalomért. Szerintem át kell élni. De te tudod. Dönts ahogy jónak látod! Boldog babázást!
2010. jún. 11. 07:19
 74/121 anonim ***** válasza:
18%
A hüvelyi úton szült nők csak hiszik, hogy a szex rendben. 10-ből 9 pasinak más a véleménye... csak nem merik bevallani az asszonynak... (bocs, hogy szemét vagyok, hogy leírom, de ez az igazság...)
2010. jún. 11. 18:14
 75/121 anonim ***** válasza:
20%
Ostobaságot írtál. Ha úgy lenne, akkor nem tudnának elélvezni sem benne. Ritka rosszindulatú egyén vagy!
2010. jún. 11. 18:56
 76/121 anonim ***** válasza:
74%

Én hüvelyi úton szültem (gát metszés is volt) 6 hónapja. Alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét és a szülés óta sokkal szenvedélyesebbek az együttléteink. Nem panaszkodik a párom, hogy más lennék "lent". Ritkán vagyunk együtt, de amiatt, mert egy szobában vagyunk a fiammal és nem akarom felébreszteni véletlenül. Van egy barátnőm, neki 4 hónapos a fia, nálunk nagyon fontos volt a szex, életmentő császár lett a szülése vége és most ők is ritkán vanak együtt, de ugyanúgy szenvedélyesebbek lettek.

Ja, és tényleg a terhesség és a szülés még csak a kezdet! Ha már a szülési fájdalmaktól félsz, akkor mi lesz egy hasfájós, rosszul alvó kisbabával? (mi így jártunk, de nem volt nagyi, babysitter, megoldottuk és imádjuk a fiunkat). De adja az ég, hogy legyen egy jól evő, jól alvó, jó kedélyű kisbabád! Nem miattad, MIATTA!

Óh, és én is hallgattam pszichológiát (szakirodalom írja, nehezebb is az ilyen tanulmányokkal bíró anyáknak).

2010. jún. 12. 09:09
 77/121 anonim ***** válasza:
26%
Most nem kötözködésből írom, de a pasik minden körülmények közt eltudnak élvezni...ha kong bent a farkuk,akkor is:)csak kicsit tovább tart:)
2010. jún. 12. 09:13
 78/121 anonim ***** válasza:
70%
Egy kisbaba születése körül komolyan a legfontosabb gondolat, hogy egy "pasi farka kong-e" vagy sem? Persze, a szülőknek is jónak kell lenni a kapcsolatuknak, de szerintem onnan, hogy babájuk születik, már nem a másik a legfontosabb, hanem a közös gyermekük, és csak utána a másik. Én így tartom normálisnak. Na és a "kongásra" csak annyit: egy párkapcsoltot csak a jó szex tarthat össze? (elég szegény dolog....)
2010. jún. 12. 09:26
 79/121 A kérdező kommentje:

Miért a pasik akkor ezzel le is vannak tojva?

Ja és tegnap elintéztem a császáromat. A dokim belement simán. Altatásos, kis heges nem 15cm. Vajúdás nélkül.!. Köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 12. 09:28
 80/121 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom nálam a férjem áll az első helyen hiába lesz egy gyerekünk. És a szex egy igenis fontos dolog.
2010. jún. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!