Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 anonim ***** válasza:
7%

Üzenem :

".Egyébként orvos a férjem és nem is engedte volna, hogy kényelemből császározzanak, pedig a szex neki sem mindegy. Sőt.

"

nek

Neked aztán jó férjed lehet, persze kibicnek semmi sem drága.

Képzelem mit csinál a betegekkel.

Egy orvosnak aztán tényleg látnia kellene a valóságot.

2010. jún. 7. 10:16
 32/121 anonim ***** válasza:
69%

Nem csak a fájdalom a lényeg!

Nem lehet elmondani mekkora élmény a spontán szülés!

Én 1 hónapja sincs, hogy szültem, de azóta egyfolytában arról álmodozom, hogy ismét átélhessem!!!

Mondja ezt egy olyan nő aki még foghúzás közben is ordított anno! Ja és szűkebb lettem int valaha ott lent és jobban kívánom a szexet mint bármikor! Már alig várom, hogy leteljen a 6 hét!

2010. jún. 7. 10:19
 33/121 anonim ***** válasza:
86%

azért ez érdekes hozzászólás volt 10:14-es: a természetes szülés már inkább mánia?!? ez mit akar jelenteni?!?

Ez nem hóbort, szeszély, divat vagy ilyesmi. A női test úgy lett teremtve, kitalálva, hogy életet tudjon adni egy gyermeknek és szülés után csodálatosan regenerálódik a szervezet. Ne nevezzük már mániákusnak aki bízik a testében és így akarja világra hozni a babáját.

2010. jún. 7. 10:28
 34/121 anonim ***** válasza:
76%
Atyavilág!Ilyet azért ne mondjunk már,hogy ne szoptass ha nem akarsz,ne szülj természetes úton ha nem akarsz,.mert nem attól leszel jó anya,de az anyagi jólét fontos.A BABÁRÓL VAN SZÓ,nem anyukáról elsősorban.Persze hogy anya is fontos,de könyörögm,a gyereket tegyük már előre,ha már vállaltuk.Ilyet...
2010. jún. 7. 10:29
 35/121 anonim ***** válasza:
100%
Hol szeretnél szülni?
2010. jún. 7. 10:32
 36/121 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nem tudok a kérdésedre válaszolni, csak elszeretném olvasni a válszokat, csak most nincs időm, ezért gondoltam hogy írok, hogy majd megtaláljam!

ne haragudj, szép napot mindenkinek!

2010. jún. 7. 10:45
 37/121 anonim ***** válasza:
36%

Csak egy kis csúszópénzzel tudod elintézni,ez így megy.

Teljesen megértelek,hasonlóan gondolkodom én is,pedig már van egy kisfiam.Nagyon könnyen,gyorsan született,érzéstelenítő nélkül és csodálatos élmény maradt.Sosem felejtem el,amíg élek.Viszont "odalent" egész más vagyok,mint a szülés előtt.Nem tudom,hogy miért,de a kistesót tervezgetve egyre jobban ragaszkodnék a császárhoz.Esküszöm,nem tudom,miért érzek így.

Üdv

2010. jún. 7. 10:53
 38/121 anonim ***** válasza:
24%
A természetes szülés mióta egy élmény??Amikor majd meg halsz a fájdalomtól??Mindenki szenved!!És ez nem egy csodálatos élmény!!Én 22óra vajúdás után könyörögtem hogy császározzanak meg mert már nem bírtam!!Vért hánytam és kb az ájulásig kifáradtam!!Végül császároztak!!8óra után már sétáltam a folyosón!!És életem legborzasztóbb élménye volt!És soha többet nem akarok gyereket!!Elég ez az egy!!De ezt leszámítva nem vagyok rossz anya!!És szeretem a gyerekem!De amit én átéltem nem kívánom senkinek!!A császár egy megváltás!!A szenvedés nem kötelező!
2010. jún. 7. 11:15
 39/121 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat kedves: 10:04, 10:14, 10:53, és 11:15.

Olvastam sok cikket orvost is kérdeztem a normális szülés hátrányáról és szinte mindegyik azon volt hogy minek szenvedni ha el lehet intézni kedves anyuka akkor hajrá. Nekem oly mind1 mert megkapom a fizumat végmondattal!!

Minek szenvedjünk ha el lehet intézni máshogy is. Legalább tudok utána ülni és nincs szétnyúlva szét vágva a nemi szervem. Nem leszel véraláfutásos. Nekem számít a lenti terület is és a férjem-nek is.

2010. jún. 7. 11:44
 40/121 anonim ***** válasza:
69%

na ezt én sem tudtam megállni. muszáj írnom:))))

kissé el vagyok képedve, az tény, de próbálom normálisan leírni a véleményemet és a tapasztalatomat.

van 1 fiam, 2 éves. természetesen szültem. benne volt a pakliban a császár, mert uh. alapján közel 4,5 kilós volt a fiam. magánorvosnál szültem, akiben megbízom. előtte megbeszéltük, h megpróbálom megszülni a manót természetesen, ha nem megy, akkor császár lesz. de a köldökzsinór megtekeredett a fiam nyakán, tehát 1 héttel korábban szültem mint kellett volna, indított szüléssel. kúpok, injekciók, stb. h jöjjenek a fájások... ez 12 órán át. természetesen kaptam beöntést, volt gátmetszés is szülés közben, amiktől féltem... nagyon. és a szüléstől is. nem mondom, h a vajúdás sétagalopp, mert hazudnék. persze, h fáj, mivel tágul a nő, h kiférjen a baba. de! az semmi ahhoz képest, mint mikor a doki belémnyúlt és az ujjával tágított, mert magamtól nem tágultam 1 idő után. na az a nem semmi. 1 mondat hagyta el a számat mikor már a szülőágyon feküdtem: azt mondtam a dokinak, h nem tudom megszülni a fiamat. képtelen vagyok rá. azt éreztem, h semmi erőm. ezt válaszolta: ok. megszüljük, segítek, aztán megdumáljuk, h mi nem nemt. és röhögött. kikötötte a lábam, stb... 3!!!!!!!!! perc múlva kint volt a fiam. és a legmeglepőbb számomra az volt, h a szülés nem fáj. komolyan. nem fáj, hidd el. a vajúdás szar, mert elviszi az erőd, de ha nem tart min. fél napig, akkor azzal sincs semmi baj.

a szex meg... pont olyan mint előtte. sőőőt! a párom eleinte imába foglalta a doki nevét, mert szűkebbre varrt, mint szülés előtt voltam:))))))))))

nem véletlenül találta ezt ki a természet így.

én nem akarlak semmire rábeszlélni, meg semmiről lebeszélni, mert a te dolgod. de kissé tévhitben vagy, bocsi.

az ülés meg: én szülés után kb 8 órával pisilni mentem, ami kötelező ugye. semmi bajom nem volt az ég világon. egyedül mentem, és aig vártam, h tusolhassak:) a varrat fáj, kb 5-6 napig, de sűrű zuhany és hamar kipotyognak. az 1ik csajszit utánam csásázorozták. 2 napig infúzión feküdt, 1 napig magához sem tért rendesen. szóval ki tudja. mindenkinek lehet jó és rossz tapasztalata a szülésével kapcsolatban, de úri kedvből császárral biztos, h nem szülnék. és nem vagyok ősanya:))))))))))

25 évesen szültem.

2010. jún. 7. 12:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!