Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet olyan szülésem...

Hogyan lehet olyan szülésem amilyet én szeretnék?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a császárra.
2010. jún. 7. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
72%
Neked cak szexen jár már is az eszed.
2010. jún. 8. 14:06
 42/121 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudsz ülni rendesen sima szulés után....hmmm,császár után meg állni nem tudsz,meg feküdni meg menni....de te tudod!
2010. jún. 8. 14:47
 43/121 anonim ***** válasza:
75%

hiába pontozol le:))))))))

az én hüvelyem fala nem változott meg. könyörgöm! a babádat hozod a világra! az eszem megáll a primitívségen.

na ezt pontozd, most van mit:)))))

2010. jún. 8. 23:53
 44/121 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 9. 18:24
 45/121 anonim ***** válasza:
79%

A vajúdásnak nem az a célja, hogy fájjon és hogy az anya szenvedjen. Ezzel készül fel az anya és a baba szervezete is. Több tanulmány is foglalkozik azokkal a babákkal, akik vajúdás nélkül jönnek világra, hónapokon keresztül nem tudják, hogy megszülettek, valamiféle skizofréniájuk van.

Ha vki mégis császárral szül, már az is sokat számít ha előtte két-három órát vajúdik, így a baba is tisztában lesz vele, hogy vmi változás előtt áll. Na és persze a tej beindulása sem mindegy. Gondolom te is a legjobbat szeretnéd adni a Picinek, ha lehetséges.

2010. jún. 10. 16:02
 46/121 anonim ***** válasza:
73%

azt azért áruld már el hogy egy ilyen nőnek minek gyermek? ha már a természetes szülést sem vállalod azért a babáért akit a szíved alatt hordasz ott rég nagy gáz van. a sülés csak az első lépés,lesz még sokkal nehezebb is. akkor örökbe adod vagy pótanyukája lesz?? kell neki a vajúdás alatti időszak,nem véletlen így találta ki a természet. nagyon felelőtlen vagy.

úgy felidegesítettem magam rajtad hogy az hihetelen.Nem is írok többet mert csak csúnyákat tudnék írni. De te nem emberből vagy az tuti. Ne kelljen baba ha csak d.u.g.n.i. akarsz és azon jár az eszed. Gondolom te is "értelmiségi" vagy :@

2010. jún. 10. 16:09
 47/121 anonim ***** válasza:
35%

Pénz beszél...

1 gyermekemet császárral szültem. 1 hétig fájt a hasam, de menni már másnap tudtam. Ülni meg főleg. :) Férjemmel alig vártuk a 6 hét leteltét... szex tökéletes volt

2. baba természetes út: borzasztó élmény, fájdalom, komolyan számomra szörnyű.Gátmetszés szinte a hátamig.. Eredmény: tág hüvely, rosszul forrt gátseb, újabb műtét, borzalmas szex... 2 év kellett, mire valamennyire helyreállt...

3. baba: megfizettem a császárt, és minden ment, mint a karikacsapás... :) Tökéletesen... :)

Fizesd meg! :)

2010. jún. 10. 16:15
 48/121 A kérdező kommentje:

Na akkor ide figyelj kedves utolsó: !! A gyerek azért kell mert akarjuk. Minek is húzod fel magad egy ilyen kérdésen? Lehet hogy te szarsz bele hogy milyen lesz a hüvelyed utána mert csak A gyerek az első. De nekem nem mindegy van ilyen is. Nem kell majd a dokihoz mennem hogy drága doktor úr varrjon már beljebb mert a párom farka csak oldalazva jó.

Azt ne mond hogy a császáros vajúdás nélküli szülés után a gyerek nem tud magáról meg ilyen-olyan baja lesz. Akkor lesz ha a szülő putyulgatja. De ha rajtad múlna lemerem fogadni hogy halálig szenvedtetnéd a szülő nőket. Nézd a jó oldalát itt nincs szenvedés. A gyereknek szerintem oly mind1 hogy születik úgyse emlékszik rá. Te emlékszel hogyan születtél? Na látod! Ennyire egyszerű az egész!!!!!

A többieknek köszönöm a válaszát.

2010. jún. 10. 16:18
 49/121 A kérdező kommentje:
az előbbi hozzászólásom a 16:09 nek megy!!
2010. jún. 10. 16:19
 50/121 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a hajnali 1kor folyt el a magzatvíz és este 20.43kor született meg a fiam. Én is gondoltam rá, hogy már jobb lenne, ha megcsászároznának, de tartottam attól, hogy akkor a gyermekágyi időszakban nagyobb a fertőzés veszélye. Szerencsére mire már teljesen a tűréshatárom végére értem, úgy döntött a kisfiam, hogy igazán útnak indul, nem várat tovább, és tényleg hatalmas élmény! Hetekkel utána is a szülés járt a fejemben, hogy ez volt életem legnagyobb dolga és hogy te jó ég, mennyire sajnáltam volna ha nem élem meg vagy ha letompítanak esetleg fájdalomcsillapítóval (én még nagyon homeopátiás gyógyszert sem akartam, nehogy letompítson bármi is). Fantasztikus és a babának is jobb, ha fel tud készülni (ahogy átjön a szülőcsatornán), mintha "csak" "kivennék".

De ez a te döntésed.

2010. jún. 10. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!