Olyan karácsonyotok volt amilyet terveztél?
Figyelt kérdés
Minden jól sikerült (menü,vendégek,nyugalom,stb.)?2010. dec. 31. 18:04
1/8 anonim válasza:
igen.ilyen még nem volt,minden nagyon jól sikerült.és egy hangos szó,veszekedés nem volt(szokott),így tényleg békésen telt.a kaja is jó volt
2/8 anonim válasza:
igen,frappáns,egyszerű de nagyon finom ételeket készítettem,2 éves fiam szépen kialudta magát mire mi összeraktuk,feldíszítettük a fát,nagyon el volt képedve,pont ahogy vártam,azt is tudtam hogy enni nem fog,így anyósommal és nagy fiammal és párommal vacsiztunk persze időnként ő is oda ült,vacsi után jött az ajándék bontás,nagyon örült mindennek,nem vártam nagy és extra dolgokat.
Csak hogy jol érezzük magunkat,a játékok bejöttek,este nagyon fáradtak voltunk,de megérte.
3/8 anonim válasza:
rosszabbat vártam, de ettől még nem volt jó. úgy is mondhatnám, hogy középszar volt.
5/8 anonim válasza:
Nem,23-án du-n-tól a kórházba voltunk.:-(
6/8 anonim válasza:
Minden menetrendszerűen,pontosan zajlott,nem volt malőr,veszekedés,mondhatni nagyon jó volt,kaja is,ajándékok is,szeretet is volt-mégsem "ihletett" meg idén a karácsony,nem volt semmi hangulatom hozzá,nem néztem meg egyetlen filmet sem,nem találtam különlegesnek a fényeket,stb.A tavalyi ennek ellentéte volt,úsztam a boldogságtól,akkor voltak 2 hósak a babáim.Ma,szilveszterkor is ezt a közönyt érzem,talán mert már hosszabb ideje itthon vagyok,és egybefolynak a napok és a teendők..Buék!
7/8 anonim válasza:
Nem, anyósom megint hozta a formáját, s már 23-án megteremtette az ünnepi légkört. Egyébként nagyon jó volt, csak én hülye nagyon nehezen tudom anyóspajtin (és a díszes rokonságán) túltenni magam.
8/8 A kérdező kommentje:
Boldog újat mindenkinek! A mienk se volt nagy szám,a rokonlátogatások alkalmával Volt veszekedésben részem(mi utaztunk 2 évessel a szar időben,14 hetes pocaklakóval és mégis mi voltunk a sz.rok,mert nem öltöttem mindenhez vezérmosolyt). Csak próbáltam nem elaludni a fotelban és a gyomromban tartani a halászlét.
2011. jan. 1. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!