Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb.1- 1.5 éves babás anyukák...

Kb.1- 1.5 éves babás anyukák mennyire lesz más a karácsonyotok, mint eddig?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, a díszítéseket, ételeket...
2010. nov. 11. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Most már jobban megérti majd a karácsonyt -24 hós lesz - mint tavaly 14- hósan pláne tavalyelött 2 hósan...

diszités? nem szeretem persze a szobája ki van diszitve.

fánk lesz idén tavaly csak mü volt.

ételek: nem lesz máshogy mint eddig.

ugyanugy csak a minőségi csokit engedem hogy egye mint eddig.

ajándék: nem vagyok a sok ajándék hive de talán idén lesz az eddigi legtöbb mint tavaly.

Nem spilázzuk túl.

2010. nov. 11. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz nagyon más mint tavaly, akkor fél éves volt, most másfél lesz, talán izgisebb lesz a karácsonyfa, jobban kell figyelni rá hogy fel ne borítsa:)

Kaját már nagyjából ugyanazt eszi mint mi, én már nagyon várom, mert nálunk lesz az egész család, 2 kis 1 nagyobb gyerekkel, fogunk sütni együtt, nagyon jó lesz:)

2010. nov. 11. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem szét fogja cincálni a fát(nem tudjuk magasra tenni).Nagyon várom,hogy mit fog szólni hozzá meg az ajándékokhoz.

15 hós fiú.

2010. nov. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!