Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen volt az elso Karacsonyo...

Milyen volt az elso Karacsonyotok a picivel?

Figyelt kérdés
Karacsonykor lesz 4 es fel honapos a kislanyunk.Hogy eltetek meg hogy egy csalad lettetek?
2009. dec. 3. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Tavaly volt, a kisfiam 5 hónapos volt. Most, hogy elolvastam a kérdésedet, gombóc van a torkomban (az örömtől). Szóval, nagyon szép volt, ő volt a család kis angyala. Tetszett neki a fa, állandóan meg akarta fogni. Az ajándékairól a papírt (segítséggel) már maga tépte le. Igaz, a papír jobban érdekelte, mint az ajándékok. Szóval, nagyon szép volt.

Idén 17 hónapos lesz karácsonykor, már jár, most kénytelenek leszünk kikötni a fát:)

2009. dec. 3. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Őszinte legyek? Semmi extra nem volt. Estére kinyúltam,mire meg lett a vacsi,a pici miatt lényegében mindent úgy kellett csinálni,ahogy szoktuk,és ugyanolyan nehezen aludt el,mint szokott.Így én bealudtam vele együtt szenteste!

Ne haragudj,mert nem a kedved akarom elvenni,hanem azt gondolom,hogy ezt akkor lehet jobban élvezni,mikor már picit idősebb.Mi idén már nagyon készülünk rá,mert majdnem másfél lves lesz és már sok mindent megért.

Azért drukkolok nektek!

2009. dec. 3. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló volt az első válaszadóhoz.

Én is kinyúltam, nagyon fárasztó volt, de addig Apa volt a kicsivel, míg a konyhában dolgoztam.A szenteste csendes volt, megnézte a fát, ő is széttépte a csomagoló papírt, és elég sokáig elszórakoztatta magát vele:)

Töltsd fel akkut a fényképezőben, mert az nagyon édes, ahogy nézik a feldíszített, világító karácsonyfát:)

Másnap jöttek anyósomék, akkor volt nagy felhajtás, a mi ajándékaikat is a fim bontotta ki:) Emlékezett rá, h kell széttépni a csomagolót. Utána pár hétig nagy élvezettel tépkedett mindent:)

Most 17 hónapos lesz, egy nagy ajándéka van, és sok kicsi, mindent külön csomagolok be:)

2009. dec. 3. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:
KOszonom szepen a valaszokat. Szerintem is biztos faraszto lesz, de azert megeri. oromteli keszulodest kivanok nektek az unnepre.
2009. dec. 3. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
párom dolgozik délutánra ér haza,igy amit tudok előzőnap megfőzök.az apróbb díszeket előzőnapokban felteszem,kiteszem,amíg ő alszik igyekszem gyorsan feldíszíteni a fát,aztán remélem lesz szép meglepi amikor felébred.már apa is itthon lesz.felvesszük ahogy bontogatja ki a játékokat,aztán vacsizunk,majd igyekszünk sokat játszani.egész este karácsonyi babás éneke mennek.és amikor elalszik mi sétálunk egy kicsit a párommal,addig a mama vigyázz az 1 éves babánkra.Nagyon szépre tervezem a karácsonyt.az ajándékai már megvannak,csak zörgős csomagolópapír kellene.
2009. dec. 3. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!