Mivel lesz más az idei karácsonyotok, hogy van babátok?
Figyelt kérdés
remélem értitek a kérdést!
egy éves a babám, idén az egész házat feldíszítjük, hátha tetszeni fog neki! a családi ebédből vacsi lesz mert pont akkor szokott aludni...
nálatok milyen változások lesznek?
2010. nov. 20. 18:38
1/10 anonim válasza:
Tavaly volt más, amikor még csak 6 hónapos volt karácsonykor. Az ebédből lett vacsora, de amúgy nem változott semmi :) Ugyanúgy átmentünk anyuékhoz mint minden évben...
Talán most, hogy 1 év eltelt, félek a fa miatt, hogy nehogy baj legyen, majd jó alaposan kikötjük!! Meg lehet veszek műanyag díszeket. Akasztani a fára a dolgokat cérnával fogjuk a fém akasztó helyett.. Vacsira majd valami olyan is kell amit ő eszik (mi rántott halat és halászlét szoktunk) pl.megpróblom neki a grillezett halat szálkamentesen, krumplipürével és husi levest. Vagy valami hasonlót.
Tavaly voltak a szobájában karácsonyi díszek, pl: kivilágított vonat stb. Na ettől most félek,hogy nem fog aludni, csak nézi őket.... tavaly még nem tudott felállni így ez nem volt lényeges.
Szívesen elolvasom a többiek válaszát is, mert érdekelne. Nálunk ez szerintem nem sok változás.
2010. nov. 20. 20:06
2/10 anonim válasza:
Nálunk minden más lesz hisz ez lesz az első karácsonyunk a kislányunkkal :)Még a megszokott dolgok se ugyan olyanok lesznek, már nagyon várom.
2010. nov. 20. 20:25
3/10 anonim válasza:
hát én nagyon aggódok a kari miatt :( eddig mindíg anyumáknál voltam, a kari az ő ünnepük, velük együtt. de most h megházasodtam, és van egy kisfiam már a saját családommal szeretnék lenni, fát díszíteni, fini ebédet rittyenteni, és így, csak hát férjem dolgozni fog :( (vendéglátós), így most nagyon törjük a fejünket h lemenjek anyuékhoz és külön kari (nem akarom!), v szerez autót és lemegyek anyuék utánnunk jön, v itthon megvárom míg végez, és én nap közben egyedül fadíyzítés, kaja... és majd vmikor hazajön. v nemtudom :( eléggé el vagyok keseredve, mert a szilveszter is hasonló képpen vitás, mert akkor is melózik ,de én nem aakrok a gyerekkel egyedül itthon ülni, hisz mindíg ezt teszem :( szóval nálunk még eléggé kilátástalan a boldog karácsony eltöltése :(
2010. nov. 20. 20:30
4/10 anonim válasza:
változás? azt hiszem idén a férjem is sirva fakad miközben énekeljük a karácsonyi dalt anyuékkal. ez lesz az első karácsonyunk immár a kislányunkkal. mi most leginkább a diszeket hangsúlyozzuk majdf a fán, legyen csili vili, azt szereti a kislányom. már kb. egy hónapja karácsonyfa diszt aggattama csillárra mert annyira szerette nézni a fényt, s igy mégjobban tetszik neki hogy piros gömbök lógnak a csillárról! :)
2010. nov. 20. 21:30
5/10 anonim válasza:
Nálunk is minden a 14 hónapos kisfiunkról fog szólni. Azt hiszem, h ebéd helyett a családot korai vacsira hívjuk meg. És ha addig kibírjuk, akkor kisfiamnak is lesz egy extra meglepije a családnak! Ő fogja "elmondani", hogy kistesója lesz.
2010. nov. 21. 13:56
6/10 anonim válasza:
Szia!Mi decemberben leszünk fél évesek és most lesz életünk legszebb karácsonya-mert ő is itt van velünk-a mi kis babánk(fiú)...
2010. nov. 22. 14:37
7/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a a babák a második karácsonyukat élvezik valamennyire, és a harmadik az, amikor már "fognak is valamit" a dolgokból. (augusztusi és szeptemberi gyerekek, talán ez is számít...)
Már most nem akarom itt elvenni a jókedvet meg készülődést, csak nálunk így volt. Persze mi magunk örültünk nekik, hogy vannak. :o)
Jó készülődést mindenkinek!
2010. nov. 22. 14:43
8/10 anonim válasza:
LÁnyom 7 hetes volt az első karácsonykor. Egxütt a család, ebéd, a kicsi a pihenőszékben az ebédlőasztalon, és jó nagyot trottyantott oda.
Mindenki ezt emlegeti azóta is...
2010. nov. 22. 15:49
9/10 anonim válasza:
Szia!
Nekünk elég friss még ez a helyzet,ugyanis a héten leszünk csütörtökön 3 hetesek:)
A kislányunk biztosan nem tudja még nagyon értékelni ezt a gyönyörű ünnepet,szerintem neki jövőre lesz érdekesebb,de ami biztos:mivel 3 lányunk van,így semmi nem fog változni az idén,csak egy fővel gyarapodtunk,és ŐT is megajándékozzuk:)
De ami biztos:Ez lesz a legszebb karácsonyunk!!!!!!!
2010. nov. 22. 16:11
10/10 anonim válasza:
Nekem a tavalyi karacsony is mas volt a tavalyelottihez kepst, mert ez volt az elso kozos karacsonyunk a ferjecskemmel :) Babocank ekkor meg a pocakomba volt. Januarban szuletett. Az idei karacsony annyiban lesz mas a tavalyihoz kepest, hogy nagyreszt olyan eteleket keszitek majd, amit o is megehet(bar szinte egy evesen eleg sok mindent ehet mar). A masik valtozas a fa lesz, meg nem tudom hogy hova fogjuk tenni, biztosan nagyon fogja erdekelni. Talan elmegyunk harman a misere, nem tudom.... majd kiderul.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!