19-20 ho koruli babatok mennyit alszik egy nap?
Figyelt kérdés
Mennyit du.es mennyit este?Es mikor fekszik le,hany orakor?2011. nov. 14. 14:15
1/9 anonim válasza:
Délután 2 és fél-3 órát.Este 8-éjfélig onnantól nem hajlandó tovább a kiságyban csakis az apjával.Reggel 6-fél 7-ig.
2/9 anonim válasza:
Este 9-től reggel 6-ig kisebb-nagyobb ébredésekkel.
Napközben pedig 12-től olyan fél 3-ig, 3-ig.
Ma viszont csak egy órát aludt, és már most itt nyafizik.
3/9 anonim válasza:
szia
a lányom este 8-tól reggel 6,7-ig
délután pedig 3-4 órát alszik.
4/9 anonim válasza:
20hónapos a kislányom.
Délután 1-2órát alszik,ez változó. fél 2,2óra körül fekszik le. Este általában 9kor alszik el,és van hogy felkel,akár többször is. Fél 7kor felébred,olyankor kap 1,5dl kakaót,utána alszik tovább 8ig.
5/9 anonim válasza:
Délután 2-3 órát alszik.
Este 20:30-21:30 között alszik el, éjszaka többször ébred.
Reggel 6-7 között ébreszt. :)
6/9 anonim válasza:
Sorry, elírtam.
19:30 - 20:30 között alszik el.
7/9 anonim válasza:
Kislanyom delutan olyan 2-2,5 orat alszik. Este 21:30 korul megy aludni, es kb reggel 9-ig alszik. Neha felkel 6 korul egy kis szopira, aztan alszik vissza.
8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok,akkor latom mas babaja is alszik 2-3 orat delutan!azert kerdeztem, mert az enyem is akkor alszik a legjobbat,csak az a baj,hogy ha 4 ora utan keltem,annyira keson lesz almos,hogy 22-23 kozott megy aludni!!volt,hogy felebresztettem korabban,de egesz delutan nyugos volt,megsem aludt el 10 elott.nem tudom,mit tehetnel,hogy legalabb 9-kor agyba keruljon,sajnalnam annyira hamar felebreszteni,meg nekem is jolesik az a delutani pihi,csak a ferjem mar kivan,hogy nincs maganeletunk!
2011. nov. 14. 14:54
9/9 anonim válasza:
20 hós. Nekem 11H-kor alszik el 1,5-3órát alszik, változó. Este hétkor már kéri a fürdetést, nyolckor alszik el és reggel 7H-kor kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!