Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 18:54
81/87 anonim válasza:
Nekem tetszik a két név kedves kérdező. Szerintem egyedi mert azért ritkán hallani őket.
82/87 anonim válasza:
Top középiskola, osztályelső, és leírod, hogy "ijen"?
Képzelem a többit, ha te ott osztályelső vagy...
A nevek szörnyűek, a fiúneved meg teljesen jó...
83/87 anonim válasza:
Na melyik név mellett dontottel?
85/87 anonim válasza:
A Nenszi szép,NE foglalkozz senki kritikájával,de viszont az ENSZ fog róla mindenkinek az eszébe jutni de végülis ez nem akkora gond.Ritka szép hangzása van,csak félő nem e fogják a hívatalos papírokon elírni Nesszinek ebbe ez kockázatos de szerintem a szívedre halgass.Ha kislány nem hiszem hogy utálna érte mert nagyon kifinomult,jóleső a kiejtése.
86/87 anonim válasza:
A Dzsenet helyett Dzsennát adj.
87/87 Gumicukor23456 válasza:
Szia kérdező! Gondolom már megszületett a gyermeked. Gratulálok! Mi lett a neve? Amúgy én is Nenszi vagyok és senki nem cikizik engem ezért. Nekem tetszik. Boldog életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!