Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 18:54
41/87 anonim válasza:
Gondolom az az L betű Lakatos akart lenni. Könyörgöm, legyen Kamilla... a felsoroltakból csak ez vállalható,dev becézheted nenszinek vagy angyalbögyörőnek is, de legalább nem fog szégyenkezni mikor bemutatkozik, és nem vágja a fejedhez hogy miért tetted ezt vele.
43/87 A kérdező kommentje:
Nem az L az nem Lakatos hanem Lászlófy. Ízig vérig magyar lany.
En ertem a velemenyeteket es elfogadom hisz erre voltam kivancsi.
En csak az elott allok ertetlenul hogy miert nem tetszenek sokaknak a durcaabb nevek?
2016. okt. 11. 22:45
44/87 A kérdező kommentje:
Elnezest az elirasert, furcsabbat szerettem volna irni nem durcat
2016. okt. 11. 22:46
45/87 anonim válasza:
Semmi, de semmi kialakult izlesed nincs.
46/87 A kérdező kommentje:
Tevedsz, van izlesem, attol, hogy vannak olyanok, akiknek nem tetszik. Nem tetszhet mindenkinek minden egyforman. Ezert vagyunk emberek es nem lelketlen gépek.
2016. okt. 11. 23:06
47/87 anonim válasza:
Hogy jon ossze a Hadassa a Nenszivel? Magyarazd meg...
48/87 anonim válasza:
Hagyjátok már , 100% hogy csak trollkodik. Nem létezik, hogy ezek a nevek így együtt bárkinek is tetszenek. Középiskolás és gyereket vár. ÁLlítólag évfolyamelső és nem cigány. Ezek így egyben teljesen ellentmondó infók.
49/87 anonim válasza:
Annyira elegem van már!!! Ezen az oldalon bárki kiír egy névvel kapcsolatos kérdést felbukkannak a cigyányozos emberek! Képzeljétek vannak itt cigányok is,mi is emberek vagyunk tudtátok? Egybéként attól mert cigány vagyok én is MAGYAR itt születtem,ez az én hazám! Jééé és tök normális nevem van! Mindenki úgy nevezi el a gyerekét ahogy akarja,szarn@k ír ki ilyen kérdést? Egyébként meg valószinű a kérdező jókat röhög a válaszokon... Különben meg azt nem értem miért engedélyezik az ilyesfajta neveket,ha ekkora felháborodást keltenek? Erre tud valaki válaszolni?
50/87 anonim válasza:
Utolsó, azért valljuk be a Dzsesszika, Rikárdó vonalat leginkább a cigányok képviselik, ők azok akik leginkább a perifériára szorultak, de persze vannak magyar családok is akik ugyanazt az életmódot folytatják, náluk is ezek a szappanopera nevek viszik a pálmát. Értelmes, józan, következetes gondolkodású ember nem ad ilyen neveket a gyerekének csak akkor, ha külföldön él, mert nálunk nevetséges és komolytalan az ilyen. Egy nevet az ember élete végéig visel, ezért ennél sokkal jobban át kell ezt gondolni. Ja, még mielőtt idekeveredne a rasszista szó, az előző kapcsolatomból van egy félvér gyerekem. Apuka cigány, persze nem a Rikárdó mentalitásúakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!