Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 18:54
61/87 anonim válasza:
A Kiara és Kamilla nekem tetszik.
62/87 anonim válasza:
Es miert csak lány nevekben gondolkodsz? Ha 8+1 hetes vagy, akkor még bármi lehet.
63/87 A kérdező kommentje:
Azert, mert a fiú nevunk az fix :)
2016. okt. 17. 16:03
64/87 anonim válasza:
Hát ha te az ország egyik legjobb középiskolájában vagy évfolyamelső akkor már holnap elkezdek a gyereknek középiskolat keresni.Külföldön.
65/87 A kérdező kommentje:
Mert? Mi baj van velem? Az hogy masabb nevek tetszenek nekem, vagy hogy mikor kiderult, hogy terhes lettem nem birtam megolni egy kis eletet? Meg akkor se ha mindenki azt mondta, hogy tonkre teszem vele az eletem?
Vagy az hogy egyetlen egyszer veletlenul helytelenul irtam le egy szot?
Attom még lehet, hogy kulonbb, jobb anya leszek, es tobbre viszem majd az eletben mint az itt hozzaszolok. :)
2016. okt. 17. 16:25
66/87 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi a fiú név? hátha eszünkbe jutna hasonló lányban.
67/87 anonim válasza:
Nem számít, hogy mit gondolnak róla idegenek: ez csak egy név. Add, ami neked tetszik!
68/87 A kérdező kommentje:
Ha kisfiam lesz a Vince nevet fogjuk neki adni.
2016. okt. 17. 16:31
69/87 anonim válasza:
És az Anett névről mit gondolsz?
Ez lényegében félúton van a két név között és teljesen vállalható.
Ez a név és a Nancy is az Annából gyökerezik, de a franciás " -ett/-ette " vége miatt hasonlít a Janette-re is.
70/87 A kérdező kommentje:
Anettnak hivnak! Azert maradt ki a listarol ... :) De koszonom a javaslatot.
2016. okt. 17. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!