Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 18:54
1/87 anonim válasza:
ÍGY leirva igen borzasztóak, de ettöl függetlenül a hangzásuk sem tetszik
2/87 anonim válasza:
Nagyon idegenül és erőltetetten hangzanak a magyar fülnek.
3/87 A kérdező kommentje:
Meg szerencse hogy az ember a nevet altalaban kimondva hasznalja :)
2016. okt. 11. 19:01
4/87 A kérdező kommentje:
En a Nenszibe beleszerettem. Szamomra egy egyszeru nev amit becezni se kell :)
2016. okt. 11. 19:02
5/87 anonim válasza:
Kb. ugyanaz a szint, mint a Lakatos Nintendó, Kolompár Teszlatrooper, Kovács Inuyasha.
6/87 anonim válasza:
Lakatos, Kalányos, Kolompár vezetéknévhez illenek. Amúgy nem igazán jók...
Pl Lakatos Dzsenifer Dzsenet... Brrr
7/87 anonim válasza:
Szerintem borzalom, de ha te beleszerettél akkor add.
8/87 anonim válasza:
gyönyörűek, ezek a tökéletes nevek a gyerekeidnek.
Bár én ezeket is figyelmedbe ajánlanám: Dzsamilla, Dzsinzser, Eszmeralda, Paméla, Brenda, Kasszandra, Druzsiána, Denissza, Felicitász, Floransz, Graciella, Imodzsen, Kersztin
9/87 anonim válasza:
Ha beleszerettél, miért nem keresztelteted át magad Nenszire? Szép név, a kutyámat is így hívják, valamint barátnőm görénykéjét is.
10/87 anonim válasza:
Ezek nagyon szép nevek külföldön. De nem itt Magyarországon.
Oké, hogy kimondva használod, de ezt le is kell írni. Sokszor le kell írni. És így magyarosítva nekem borzasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!