Mi a vélemenyetek a kovetkezo nevekrol?
Figyelt kérdés
Rusznyák Lelle Virginia
Rusznyak Olivia
Rusznyak Konstantina
Rusznyak Aisah
Rusznyák Loréna
Ti melyiket valasztanatok? Es mi a velemenytek?
2016. júl. 20. 18:01
2/31 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelo!
Koszonom a valaszodat, de nem egeszen ertem! A tobbit miert ne lehwtne kimondani? :) ugy kell ahogy le vannak irva....mind anyakonyvezhezheto nev
2016. júl. 20. 18:15
3/31 anonim válasza:
Ha azt mondod, hogy Olíviának hívják a lányodat kevésbé röhögnek ki a hátad mögött, mintha azt mondanád, hogy Aisah vagy Konstanzina.
4/31 anonim válasza:
Virginia, Konstantina, Aisah nevetséges, ne haragudjon senki.. Főleg ezzel a vezetéknévvel.
A Loréna és a Lelle pedig simán nem illenek a Rusznyákhoz, pedig a Lelle tök szép név szerintem.
Az Olívia jó. Ez passzl leginkább.
(Szerintem a Nóra név nagyon illik a vezetéknevetekhez.)
5/31 anonim válasza:
Olivia vagy még talán a Virginia, a többi nem tetszik.
6/31 A kérdező kommentje:
Izlesek es pofonok :) Koszonom velemenyed.
2016. júl. 20. 19:00
7/31 A kérdező kommentje:
Nekem leginkabb a Virginia tetszik ezek kozul. De maa javaslatokat is szivesen meghallgatok! :)
2016. júl. 20. 19:01
8/31 anonim válasza:
Ezekből csak az Olívia, azzal nem válik közröhej tárgyává.
9/31 anonim válasza:
arról nem is beszélve hogy az Aisah-t nem lehet adni csak az Aisa-t.
10/31 A kérdező kommentje:
De lehet adni :) mindjarz kuldok linket is
2016. júl. 20. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!