Mi a véleményetek? Clostylbegitet kaptam december elejen, dec 16 an 3 cm es mehcisztat talaltak uh. On. A doki azt mondta, majd a kovetkezo menstruaciokor kiurul, de nem jon meg.
Szia!
A Duphaston nem vérzés meghozására való, hanem egy terhességmegtartó progeszteron készítmlény. Ha lett volna rendes peteérésed, akkor a progeszteron szinted magától is szép magas lett volna. Ha nem sikerül a teherbeesés, akkor a progiszint leesik, és megjön a vérzés. Valószínűleg a ciszta miatt érzed a tüneteket, nem baba miatt. Nem a petefészkedben volt a ciszta? Kaptál tüszőrepesztő injekciót? Miből gondolja a dokid, hogy rendben volt a peteérésed, ha csak a 12-ik napon volt UH? A ciszta azért lehet, mert nem repedt meg a tüsződ.
Szerintem keress másik orvost. Esetleg ha még nem voltál kivizsgáláson, akkor azt is, mielőtt további hormonterhelésnek tennének ki feleslegesen.
Majd írd meg, mi lett ennek a vége!
Mielőbbi babásodást kívánok!
Koszonom a segito szandeku valaszokat, most mar telleg semmit sem ertek. Par reszlet: A progeszteronszintem 45,62. Az intervallum(5.3-86)A ciszta biztos hogy a mehemben van, en is lattam, mutatta a doki. Legalabbis,mikor nezte, ott volt, lehet hogy azota a petefeszkemben is lett, ez az amit nem tudok. A peteeresemet uh on nezte, es ott o latta? mert nekem mondta, hogy most mar rendben van. A 12 ik napon mar 9 mm es volt a meh nyalkahartyaja, azt mondta, az nagyon jo, lehet hogy mar terhes is vagyok. Viszont a 24 ik napon voltam azon a bizonyos HCG vervetelen es az teljesen negativ. A mellfeszules cca 2 hete van, de mintha mara egy kicsit jobb lenne. Az alhasamban viszont par napja erzek, olyan " meg akar jonni" erzest. A 27 ik napon, vervetel utani 3 napon, elegge fajt a jobb oldalam, petefeszek kornyeken, de estere elmult.
Lanyok, asszonyok, mi lehet ez?
Sziasztok!
Hát nekem az első hónapban is volt tüszőrepesztő, és szerintem az a normális, nem pedig kísérletezni. Vérzésmeghozásra persze hogy jó így í duphaston, de van ennél jobb is. Továbbra is az a véleményem, hogy másik dokit kéne keresni, aki először kivizsgál, aztán pedig rendesen kezel.
Kedves Kérdező, továbbra is a megkvart hormonjaid játszanak veled szerintem. Sajnálom, de ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!