Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az alabbi...

Mi a velemenyetek az alabbi nevekról?

Figyelt kérdés

Parommal ezeket a neveket beszeltuk meg (eddig).

Kislany eseten Pelle Bianka, vagy Pelle Szabina, nekem az elso keresztnev egyebkent jobban tetszik, viszont leirva a masodikat latom szebbnek. :)

Kisfiu eseten a Pelle Oliver Kornel nevre gondoltunk.

Kivancsi vagyok masok velemenyere is, es termeszetesen varom az otleteket, ha valakinek valami jo az eszebe jutna esetleg... :)

Elore is koszonom!

2011. dec. 22. 09:40
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Bocsanat, nevekrol... Ozike betum nincsen. :)
2011. dec. 22. 09:41
 2/22 anonim ***** válasza:
63%
A választott fiúnevek nagyon tetszenek, és végülis a Bianka is. A Szabina nekem nem jön be.
2011. dec. 22. 09:56
 3/22 A kérdező kommentje:

Nekem se annyira tetszik a Szabina, csak leirva jobban mutat a vezeteknev es a keresztnev egyutt, mint a Bianka eseten. A Szabina a parom otlete volt, nekem meg ami problemat jelent ezzel a nevvel kapcsolatban, hogy nem igazan lehet becezni.

Koszonom a valaszodat! :)

2011. dec. 22. 10:02
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Nekem mindegyik nagyon tetszik! :)
2011. dec. 22. 10:10
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem gyönyörű, és nem különcködő nevek. Bármelyiket bátran!
2011. dec. 22. 10:15
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy ilyen pozitiv valaszok erkeznek. :)

Nem szeretnenk tul gyakori nevet, viszont tul kulonlegeset se. Szeretnenk megtalalni az aranykozeputat... :))

Koszonom mindenkinek aki irt!

2011. dec. 22. 10:21
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó választás lesz, bármelyiket is adjátok a babátoknak.Nekem a Kornél ami nem igazán tetszik, de a többi nagyon szép név.Én is az arany középút híve vagyok:)
2011. dec. 22. 10:31
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
mindegyik tök jó a fiú szerintem tökéletes választás a lánynál a Bianka jobban tetszik az előnévvel, de amúgy a Szabina sem rossz
2011. dec. 22. 10:58
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is bármelyik jó választás lenne. :) Sőt nekem a vezetéknév is nagyon tetszik. :) Viszont nekem pont a Szabina tetszik jobban, szerintem jobban is cseng a vezetéknévvel. A fiúból pedig a Pelle Olivér gyönyörű. :)
2011. dec. 22. 11:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A Bianka nekem nagyon tetszik, és jó becézni is.
2011. dec. 22. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!