Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az alabbi...

Mi a velemenyetek az alabbi nevekról?

Figyelt kérdés

Parommal ezeket a neveket beszeltuk meg (eddig).

Kislany eseten Pelle Bianka, vagy Pelle Szabina, nekem az elso keresztnev egyebkent jobban tetszik, viszont leirva a masodikat latom szebbnek. :)

Kisfiu eseten a Pelle Oliver Kornel nevre gondoltunk.

Kivancsi vagyok masok velemenyere is, es termeszetesen varom az otleteket, ha valakinek valami jo az eszebe jutna esetleg... :)

Elore is koszonom!

2011. dec. 22. 09:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Szabina név nekem nem tetszik, de jól hangzik a családnévvel, miért nem adjátok Szabina, Bianka, vagy fordítva. A fiú névből nekem a Kornél túl kemény név, de az Olivérrel jól hangzik.

Ami fontos ne válasszatok, magánhangzóval kezdődő nevet, és az R, M kezdetűek könnyen össze olvashatók, és Peller vagy Pellem lesz a gyerekből kimondva.

2012. jan. 6. 14:08
 22/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat. Az Olivert, es a Biankat valasztottuk ki. :))
2012. jan. 7. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!