TLC gyerekszepsegversenyek? Nektek mi a velemenyetek?
Pro es kontra velemenyeket varok azoktol akiknek tetszik es beneveznek a gyetekeiket es azoktol is akik teljes mertekben ellenzik.
(Ez egy vitakerdes, es nem veszekedes, szoval kerek mindenkit, hogy kulturaltan reagaljon masok valaszaira!)
Farsangkor majd felöltözhet királylánynak a lányom(az édes aranyos jelmezes, nem a mini felnőtt), majd 18évesen mehet szépségversenyre, addig meg maradjon kislány/gyerek.
Járhat táncolni, tornázni, énekkarba, ha tehetséges, lehet sminkelős babája, párszor "kisminkelem" ha kéri olyan csajos programként, de slusz.
Döbbenten néztem pár gyönyörű gyermekből hogyan csinálnak Nőt miniben.... Szörnyű
A gyerek legyen gyerek.
Tényleg szépek, de ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet most le leszek pontozva,de úgy gondolom,hogy teljesen elveszíti a gyerekkorát, talán kevesebb barátai vannak,vagy nincsenek,pont az irigység és egyes anyukák ellennézetei miatt. ÉS -bár ez lehet az én hülye gondolatom-de nekem az jön le,hogy tipikus elkényeztetett,hiszit,mindent megkapok gyerekek. De nem ítélkezek,úőgy hogy nem ismerem őket.
Nekem eszem ágában nem lenne a lányomat benevezni,pedig tényleg gyönyörű
En mindig szornyulkodve nezem ezeket a musorokat.
A maiban pl anyuci redbullal itatta a 7 eves kislanyt, hogy ne legyen faradt. Ezen rendesen kiakadtam. De szerintem az sem normalis, hogy a gyereknek egesz pici koratol festik az arcat, borotvaljak a labat, mufogsora van, barnitjak a boret. Legtobbszor szegeny gyerekek nem is elvezik az egeszet, csak anyuci belekenyszeriti, mert anyuci sajat testevel nincs megelegedve es ezzel kompenzalja a sajat ertekrendjet.
Szamomra olyan hihetetlen, hogy vannak orszagok, ahol ez teljesen normalis dolog es senki sem magyarazza el a szuloknek, hogy ez a kesobbiekben hogy hat majd ki a gyerek eletere.
Soha nem küldeném ilyenre a lányomat. Annyira el vannak "rontva" ez által, mert olyan, de olyan helyesek smink nélkül.
És van közöttük kimondottan csúnya és kövér kisgyerek is. Az ilyen szülők vagy nagyon elfogultak a sajátjukkal kapcsolatban, vagy mindenképpen a rivaldafénybe akarnak kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!