Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » TLC gyerekszepsegversenyek?...

TLC gyerekszepsegversenyek? Nektek mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Pro es kontra velemenyeket varok azoktol akiknek tetszik es beneveznek a gyetekeiket es azoktol is akik teljes mertekben ellenzik.

(Ez egy vitakerdes, es nem veszekedes, szoval kerek mindenkit, hogy kulturaltan reagaljon masok valaszaira!)

2011. dec. 8. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy gyerek had maradjon gyerek - szóval ellene vagyok: [link]

[link]

[link]

Most komolyan: kinek jó ez? Mi lesz majd ezekből a gyerekekből?

2011. dec. 8. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Farsangkor majd felöltözhet királylánynak a lányom(az édes aranyos jelmezes, nem a mini felnőtt), majd 18évesen mehet szépségversenyre, addig meg maradjon kislány/gyerek.

Járhat táncolni, tornázni, énekkarba, ha tehetséges, lehet sminkelős babája, párszor "kisminkelem" ha kéri olyan csajos programként, de slusz.

Döbbenten néztem pár gyönyörű gyermekből hogyan csinálnak Nőt miniben.... Szörnyű

2011. dec. 8. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek legyen gyerek.

Tényleg szépek, de ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet most le leszek pontozva,de úgy gondolom,hogy teljesen elveszíti a gyerekkorát, talán kevesebb barátai vannak,vagy nincsenek,pont az irigység és egyes anyukák ellennézetei miatt. ÉS -bár ez lehet az én hülye gondolatom-de nekem az jön le,hogy tipikus elkényeztetett,hiszit,mindent megkapok gyerekek. De nem ítélkezek,úőgy hogy nem ismerem őket.

Nekem eszem ágában nem lenne a lányomat benevezni,pedig tényleg gyönyörű

2011. dec. 8. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:

En mindig szornyulkodve nezem ezeket a musorokat.

A maiban pl anyuci redbullal itatta a 7 eves kislanyt, hogy ne legyen faradt. Ezen rendesen kiakadtam. De szerintem az sem normalis, hogy a gyereknek egesz pici koratol festik az arcat, borotvaljak a labat, mufogsora van, barnitjak a boret. Legtobbszor szegeny gyerekek nem is elvezik az egeszet, csak anyuci belekenyszeriti, mert anyuci sajat testevel nincs megelegedve es ezzel kompenzalja a sajat ertekrendjet.

Szamomra olyan hihetetlen, hogy vannak orszagok, ahol ez teljesen normalis dolog es senki sem magyarazza el a szuloknek, hogy ez a kesobbiekben hogy hat majd ki a gyerek eletere.

2011. dec. 8. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Szivesen varom azoknak a valaszat is, akik nem ertenek velunk egyet (mindenkinek adok zold kezet, nem pontozok le senkit). Kivancsi vagyok az o szemszogukbol is a dolgokra.
2011. dec. 8. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Soha nem küldeném ilyenre a lányomat. Annyira el vannak "rontva" ez által, mert olyan, de olyan helyesek smink nélkül.

És van közöttük kimondottan csúnya és kövér kisgyerek is. Az ilyen szülők vagy nagyon elfogultak a sajátjukkal kapcsolatban, vagy mindenképpen a rivaldafénybe akarnak kerülni.

2011. dec. 8. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyerek az legyen gyerek. Ezekből a gyerekekből hamar lesz felnőtt, nincs gyerekkora. Minden kornak meg van a maga szépsége. Én ellenzem az egészet. A szülő akarja a gyerekén keresztül elérni azt, amit ő nem tudott. Majd ha a gyerek el tudja dönteni, hogy mit akar akkor támogatom. De én önhatalmúan nem döntök, csak amiben muszály. Ez nem azok közé tartozik.
2011. dec. 9. 13:50
 8/8 anonim válasza:
az ilyen verseny csak arra jó, hogy a gyerek úgy nézzen ki mint egy nagy hajú porcelánbaba, szenvedjen a lámpaláztól, sírjon ha vesztes lesz és anyuci élvezze hogy sminkelheti a "prüntyikéjét". A FEM3-on szokott menni ilyen verseny. remélem már láttad, kérdező. lényegében: én abszolút ellenzem!
2011. dec. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!