Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenképpen ilyen könnyített vázas travel system babakocsit szeretnék.

Volt valakinek ilyen?

2011. nov. 30. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem rossz ez a babakocsi, annak ellenére, hogy nekem nem ilyen van. Nem tudom milyen terepen akarod használni, de ha nem túl rossz az út (földút, hó), akkor jó. Nekem nagykerekű gumis babakocsim van, de néha még én is kerülgetem a gödröket.

Jó, hogy sok mindent tartalmaz az ár, nagy a bevásárlókosara, és tágasnak is tűnik, de ehhez élőben kéne látni.

Nem tudom milyen magasak vagytok, de próbáljátok ki, hogy kényelmesen tudjátok-e tolni, mert nem tűnik túl hosszúnak a tolókar a kihúzás után sem. A másik, hogy kérdezzétek meg, hogy lehet-e összekötő elemet kapni a két karfa közé. Ez azért praktikus, mert akkor akár egy kézzel is tudod majd a kocsit tolni. (Pl. kis bevásárlásnál egyik kezedben a kosár, másikkal a kocsit tolod, vagy csak felhívnak séta közben, akkor is mehetsz tovább).

2011. nov. 30. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! A leirás alapján megfelel mindennek, amit én is néztem a babakocsiban anno. Mindenképp nézd meg személyesen, mert ha alu váz, lehet, hogy lötyög az egész, vagy hogy milyen a fogantyú. Próbáld ki a magasságát, nem lépsz-e rá a kerekére, hogy lehet élőben összecsukni, tényleg befér-e oda, ahova majd tenni szeretnéd. Elég puha-e, eléggé szigetel-e az évszakhoz, amire kell. Sok sikert.
2011. nov. 30. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk hasonló van, de ennek a kerekei nem tetszenek nekem. Mondjuk attól függ, hogy milyen terepen akarod használni.

A tolókar jobb, ha egyben van, nem két ilyen kis fülecske, mert így nehéz egy kézzel irányítani.

Én nagyon szeretem a miénket, bár a szállítása ezeknek a kocsiknak elég macerás, mert sok helyet foglal a csomagtartóban.

Nekünk ilyen van.

[link]

Jó nagy a kereke és a mózes része is extra nagy. Nagyon szeretem, és a babám is el van benne. Már a sport részt használjuk, de a mózesben még simán el volt 6-7 hónaposan is.

2011. nov. 30. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik a leírás/videó/képek alapján. Nekünk hasonló típusú van (Peg Perego Pliko P3), és azzal nagyon elégedett vagyok, ha még egyszer vennem kéne, megint azt venném meg. :)
2011. nov. 30. 21:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Megyünk megnézni jövőhéten a Brendonba élőben.Igazából ami tetszik benne az elsősorban az ára mivel amelyik babakocsihoz van babahordozó azok szinte mind drágábbak, meg az hogy esernyőre csukható aránylag könnyű a többihez képest,mivel a 3.ra kell felhoznom majd:SA kereke viszont jobb lenne ha felfújható gumi lenne,de hát úgyis csak a városban lesz használva.Köszönöm a válaszaitokat.Minden jót nektek:)
2011. nov. 30. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tetszik, hogy nem lehet a vázra feltenni a bébihordót, én is nézegetem már őket van pár jelölt, ha gondolod nézd meg ezt a linket,

[link]

2011. dec. 1. 09:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!Rá lehet csatlakoztatni a babyhordozót a vázra.A videóban és a szövegben is benne van.Az is nagyon jó amit linkeltél, hasonló ehhez.Nekem az is fontos, hogy hol lehet beszerezni, hiába nézek interneten bármiet is, ha csak megrendelni lehet akkor nem látom élőben.Ezt a Touragoo-t lehet kapni itt a Brendonban Miskolcon.

Köszi a válaszod..Minden jót:))

2011. dec. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!