Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalata, vagy véleménye...

Tapasztalata, vagy véleménye valakinek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a fajta babakocsi,kíváncsi lennék,hogy strapabíró-e? Áprilisi babának jó lenne?
2011. nov. 25. 10:28
 1/10 A kérdező kommentje:
2011. nov. 25. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:

szia! véleményt kértél...nekem márciusi lesz (első baby) Úgy tudom a fújható kerekűek nem jók.Úgy néztem a tied az sőt fix kerekes is.Én a bolygókerekes híve vagyok. Én ezt a fajtát néztem ki:

[link]

árba ugyanott van és szerintem praktikusabb. Ez éppen egy lejárt aukció ,de a cég mindig tezs fel újat. Leírása lentebb van.Nekem ez jobban tetszik mint amit te néztél ki,de ha abból van bolygókerekes és nem fújhatós is akkor hajrá :)

Boldog babavárást. 26hetes

2011. nov. 25. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
ui: google-be beírva több színben is van az én félém de nekem a linkelt zöld lesz ,de még ráérek vele
2011. nov. 25. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:

na nézd itt a te kinézetted :D bolygósan fekete-piros na ez már jobb,mint a linkesed D:

[link]

2011. nov. 25. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
olvasva több van benne persze ára is dupla.de könnyebb ha forog legalább 2kerék.Na hát ennyit tudtam sok sikert :D a döntéshez
2011. nov. 25. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokkal jobbak a fújható kerekűek,főleg,ha a mostani útviszonyokat nézzük. Nekünk fújhatóak a kerekek, és őszintén mondom nem bántuk meg a választást. Amit kinéztél nem bolygókerekes, hanem kormányozható, (nem fix, mint előttem írták) ez is pozitív. Nálunk borzaszóak az utak, 80%ban földúton sétálunk, így egy tömör, vagy bolygókerekes babakocsival mozdulni sem tudnánk. Az első olyan volt, gyorsan el is adtuk...
2011. nov. 25. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Erre nem fogsz sok választ kapni, mert nem egy gyakori kocsi, de nekem ilyen van és imádom!

Hatalmas nagy, kényelmes nekem is, a babámnak is és a páromnak is! Elég strapabíró, kivéve a gumikat. Én nem sokat használtam sétára, csak itthon az udvaron tologattam a gyereket benne leginkább, de a külső gumik már odavannak elég rendesen (bár lehet hozzá kapni biciklis boltban, de nekem egyelőre nem kell). Talán ez az egyetlen hátránya. A mózes baromi nehéz, de autóba köthető, mi abban hoztuk haza a gyereket. A tolókar nem fordítható, de mivel dokkolós a sportrész is meg a mózes is, úgy fordítod ahogy szeretnéd. Én a mózesben szemben toltam, a sportban pedig nekem háttal. Nagyon sok részből áll, mindkét részhez külön kupola, külön lábzsák, pelenkázótáska ami 2 rekeszes nagy, esővédő. Tolni is iszonyat jó mivel nem ráz a gumi kerekek miatt, kanyarban pedig nem kell emelgetni mint a kocsik többségét, csak fentebb emeled a tolókart és fordul a kocsi (olyan, mint a rendes autó, az az elve). Én semmi rosszat nem tudok róla mondani, a mai napig használatban van. Ha kihagytam valamit, kérdezz bátran!

2011. nov. 25. 12:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,véleményeket.

Nálunk is rosszak az útviszonyok,azért gondoltam erre,vagy ilyesmire.

2011. nov. 25. 18:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Ilyesmi volt nekünk is és tényleg jó strapabíró és tágas.

csak annyi nem tetszett benne,hogy nehéz volt vele mozogni.

De ha ez bolygókerekes,akkor nem is rossz.

Boldog babavárást mindenkinek!

2011. nov. 25. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ennek NEM bolygós a kereke, hanem fix, ugyanis ennél a kocsinál nem a kerék megy összevissza mint az általam semmire nem tartott bolygókerekesnek, hanem a hátsó kerekek külön tengelyen mozognak, így nem kell sem bolygókerék, sem emelgetni a kocsit. Isteni megoldás.

2011. nov. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!