Kinek mi a tapasztalata, a titi triton babakocsiról?
A titi triton babakocsi pontosan ugyan az, mint a chipolino gemma vip kocsi (keress rá, meg fogod látni). Ugyan aza vázszerkezet, ugyan azoka tartozékok, csak más a színe.
Nos, nekem chipolino gemma vip kocsim van, és nagyon szeretem, de persze vannak nem túl jó tulajdonságai is. Összefoglalva: kicsire össze lehet csukni, elég nagy a mózes része (jól ki van párnázva), amit könnyű le-fel csatolni a vázra; a sport része kényelmes lehetett a babámnak mert jókat aludt benne, könnyű tolni és irányítani; viszont a babahordozó szerintem nagyon gagyi és nehéz bekötni az autóba (mi vettünk egy biztonságosabbnak tűnőt inkább).
Ha ezek közül kellene választani mindenképp, akkor Pierre Cardin.De ha van időd, nézd meg belinkelem az Espiro babakocsit, nagyon dícsérik ismerőseim, és jómagam is, mert ár-érték arányban nagyon ott van.Több színben is van, fiús is lányos is, unisex is.Ja és mindent adnak hozzá:)
Én is beleszerelmesedtem a Titi Trionba,aztán megláttam élőben...Hát,mit ne mondjak elkapott a nevetés.Alacsony és nagyon kicsi a mózese.Én 173 cm vagyok,de a tolókar a legmagasabbra állitva is alacsony volt.
Én a helyedben a Pierre Cardin-t venném.A barátnőmnek van,imádja.
imadtam a titit!!! elloptak sajnos tolunk, most megint terhes vagyok, es csak titi, mas fel se merult!
a legjobb :)
ja, es annyi, hogy nekem az elso bebim eleg nagy volt (magas, nyulank), es tokeletesen jo volt a mozes, es mozes utan pedig a masodik, a "pihenot" (nem tudom hogy hivjak a kozepso tartozekot), szoval az volt nagyon jo, es amikor kinotte, akkor a harmadik, az ulos volt.. es nagyon hianyzik :((
egyik kismama, akivel meg elso terhessegemkor kezdtem levelezni (itt ismertem meg :)), tolem fuggetlenul szinten titit vett (csak narancssargat, nekunk bekazold volt), es o is meg volt vele elegedve. szoval en meg rosszat nem hallottam felole.
uton utfelen megdicsertek, kerdeztek milyen marka, meg a lakoteleprol vettek titit, csak mert lattak nalam (jo, az egyvalaki, nem tobbesszam :))), meghat az is bizonyitek hogy jo, hogy elloptak :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!