Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi a tapasztalata, a...

Kinek mi a tapasztalata, a titi triton babakocsiról?

Figyelt kérdés
Igazából 3 közül nem tudunk választani,titi,pierre cardin 682 vagy baby point?Mi a különbség köztük?
2011. aug. 20. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

A titi triton babakocsi pontosan ugyan az, mint a chipolino gemma vip kocsi (keress rá, meg fogod látni). Ugyan aza vázszerkezet, ugyan azoka tartozékok, csak más a színe.

Nos, nekem chipolino gemma vip kocsim van, és nagyon szeretem, de persze vannak nem túl jó tulajdonságai is. Összefoglalva: kicsire össze lehet csukni, elég nagy a mózes része (jól ki van párnázva), amit könnyű le-fel csatolni a vázra; a sport része kényelmes lehetett a babámnak mert jókat aludt benne, könnyű tolni és irányítani; viszont a babahordozó szerintem nagyon gagyi és nehéz bekötni az autóba (mi vettünk egy biztonságosabbnak tűnőt inkább).

2011. aug. 20. 18:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm meg is néztem,tényleg nagyon egyformák ezek a kocsik,csupán az árban van külömbség ami ugye nem mindegy...Emiatt is nehéz a döntés mert nem szeretnék gagyit de túl sok sajnos nincs rá:(
2011. aug. 20. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ezek közül kellene választani mindenképp, akkor Pierre Cardin.De ha van időd, nézd meg belinkelem az Espiro babakocsit, nagyon dícsérik ismerőseim, és jómagam is, mert ár-érték arányban nagyon ott van.Több színben is van, fiús is lányos is, unisex is.Ja és mindent adnak hozzá:)

[link]

2011. aug. 20. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is beleszerelmesedtem a Titi Trionba,aztán megláttam élőben...Hát,mit ne mondjak elkapott a nevetés.Alacsony és nagyon kicsi a mózese.Én 173 cm vagyok,de a tolókar a legmagasabbra állitva is alacsony volt.

Én a helyedben a Pierre Cardin-t venném.A barátnőmnek van,imádja.

2011. aug. 20. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan kicsi?Nem láttam élőben csak képen,de akkor meggondolom mert a mózest gondolom úgy nem túl sokáig tudnánk használni.
2011. aug. 21. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

imadtam a titit!!! elloptak sajnos tolunk, most megint terhes vagyok, es csak titi, mas fel se merult!

a legjobb :)

2011. aug. 21. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

ja, es annyi, hogy nekem az elso bebim eleg nagy volt (magas, nyulank), es tokeletesen jo volt a mozes, es mozes utan pedig a masodik, a "pihenot" (nem tudom hogy hivjak a kozepso tartozekot), szoval az volt nagyon jo, es amikor kinotte, akkor a harmadik, az ulos volt.. es nagyon hianyzik :((

egyik kismama, akivel meg elso terhessegemkor kezdtem levelezni (itt ismertem meg :)), tolem fuggetlenul szinten titit vett (csak narancssargat, nekunk bekazold volt), es o is meg volt vele elegedve. szoval en meg rosszat nem hallottam felole.

uton utfelen megdicsertek, kerdeztek milyen marka, meg a lakoteleprol vettek titit, csak mert lattak nalam (jo, az egyvalaki, nem tobbesszam :))), meghat az is bizonyitek hogy jo, hogy elloptak :((

2011. aug. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!