Van valakinek tapasztalata a chicco trio tour 4 típusú babakocsiról?
Figyelt kérdés
Leírnátok mi jó vagy rossz benne? Most készülök venni egy ilyet. Köszönöm előre is!2010. aug. 28. 22:08
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen van, nagyon szeretem. Jól megyek vele betonon, terepen, könnyű a szerkezet, nagyon jó utazáshoz (1 mozdulattal összecsukom és beteszem az autóba)összességében örülök, hogy ezt választottam!
Rossz az volt, hogy nehezen jöttem rá mit hova kell tenni de ez az én hibám , nem vagyok egy technikai zseni! :-)
2/3 csill79 válasza:
Szia.
Mi is ilyet vettünk,de még nem használtuk.Reménykedem,hogy jól döntöttünk:)
32 hetes.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, másodiknak: akkor nálunk hamarabb ki fog derülni:-)Remélem beválik mindkettőnknek:-)
jó babavárást nektek!
2010. aug. 31. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!