Szeretném a véleményeteket erről a babakocsiról. (? )
szerintem nagy és nehéz.csak a váz sem lehet egy kis darab.De ha nem kell emelgeted, illetve az útviszonyok megkívánják a nagy kerekeket és nagy a kocsitok csom.tartója akkor jó:)
Azért legalább hasonlót nézz meg élőben.
Ja é azt kalkuláld bele, hogy a sport részt nem lehet a vázzal együtt összecsukni, és kb úgy kell betenni a kocsiba, ahogy látod a képen.Nem lehet kisebbre csukni, max a háttámlát tudod hátra dönteni.
Elég keveset írnak róla. Az ár az nem rossz, sőt inkább jó.
Nekem is az jutott eszembe, h vajon mennyi lehet a súlya, mert sokszor írják, h ultra könnyű váz és végére kiderül, h tizen pár kiló. A miénk mindenestül 7,5kg. Ha nem is kell emelgetned egy könnyebb kocsit tolni is jobb. Szerintem keress még rá máshol is , hátha találsz róla valahol több infót is vagy ha van rá mód nézd meg élőben.
Barátnőmnek ilyen volt, és 1 hós volt a kocsi, amikor sorban kihullottak a kerekei.Egyébként tényleg nehéz, és nagy, nem stabil.Ilyet vett helyette, kicsit több árban, de maximálisan meg van Vele elégedve.Linkelem:
Lehet, hogy van ennél olcsóbban is ilyen, rá kellene keresni.Én csak a milyensége miatt linkeltem egy képet:)
Én megvenném,nekem tetszik,bár én nagyon összecsukva nem nagyon használnám!Attól függ neked mi a lényeg!!
Utolsó az a babakocsi szerintem nem valami jó,mert egy kézzel nehéz tolni!
Nagyon Köszönöm a válaszokat. :)
Van még egy kérdésem fenn az oldalon, ami két másik, de hasonló babakocsiról szól.
Esetleg kommentálnátok azt is, ha még nem tettétek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszönöm
Csak akkor vedd meg, ha:
- a kocsitok csomagtartója akkora, hogy belefér a váz, az ülés plusz még egyéb cuccok
- soha, de soha nem kell megemelned
-nagyon rosszak az útviszonyok
- nem akarod állandóan összecsukni-kinyitni
Én is néztem ilyesmi babakocsikat, élőben is kipróbáltam őket, és nem tetszettek. :S Macerás kezelni őket, nehezek, nehezen irányíthatóak.
Szóval nem igazán ajánlom. A Cam, mait valamelyik válaszoló linkelt, az klassz babakocsi, nekünk hasonló van (Peg Perego Pliko P3, használtan vettük), és nagyon szeretjük, egy ismerősömnek Cam van, eddig csak dicsérte. Ja, és soha nem volt baj, hogy nem "egybe-tolókaros", nem nagyon akartam egy kézzel tolni, ha mégis, akkor se volt gond, mert elég könnyű babakocsi.
Én a helyedben néznék inkább használt, de könnyebb, egyszerűbben kezelhető, kisebb babakocsit.
(Megnéztem a másik kérdésedet is, oda nem írtam, mert csak ugyanazt írnám, mint amit ide.)
Szia, első válaszoló vagyok
Megnéztem a másik linked, és őszintén szólva én lebeszélnélek ezekről a kocsikról....Azt, amit a pelinkán baba boltba árulnak láttam élőben, hááát nekem nagyon nem jött be.Nagyon angy a váz, összecsukva is!Nehéz!NAgyon macerás rátenni a részeket,különösen a sport részt.Ja és amit már korábban is írtam, a sport rész marha nagy, nem lehet kicsire csukni, nem tudom milyen kocsitok van, de elég nagy csomagtartó kell hozzá.
Nem tudom milyenek az útviszonyok, de ha nagyon rosszak, én inkább vennék egy hagyományosat(amit már linkeltek, aminek ne lehet a részeit külön rátenni)és esetleg vennék egy olyan hozdozót, amihez lehet kapni egy kerekes vázat, ezt tudnád használni, ha mentek boltba, vagy akárhova kocsival.
Viszont, ha nem olyan agyon vészesek az utak, akkor ajánlanám a peg perego pliko3-at vagy switch-et, de használtan, mert nagyon drágák.
Ha újat szeretnél, akkor nézd meg ezt:
Nem drága, külön rátehetőek a részek, és ami fontos, hogy a sport rész együtt csukódik a vázzal,így könnyen elfér a kocsi csom.tartójában.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!