Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondtok véleményt erről a...

Mondtok véleményt erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 07:37
 1/6 A kérdező kommentje:
2011. szept. 11. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a nagy kerekekhez vagyok szokva elől hátul. Sok ilyen kocsi van környezetemben, jó. Sportkocsikat látok inkább, mózesnek használókat még nem láttam.
2011. szept. 11. 07:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a peg perego skate koppintása!DE teljesen rendben van!Láttam Berndonban és nekem nagyon tetszett.Viszont ha nagyon vacak utakon akarod használni,akkor nem lesz jó,mert elég pici az első kereke.Ha viszonylag tűrhetőek az utak ,akkor ennyi pénzért nagyon megéri.Nekem bejön ez a mózesből sportrésszé alakíthatóság!!!!

2011. szept. 11. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem tetszik,de az utak minőségét,ahol használnád,valóban vedd figyelembe!

Ezen kívül szuper jól kihasználható,kicsi,unisex,szóval tényleg jó!

38hkm

2011. szept. 11. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a háttámlát külön, teljesen vízszintesig dönthető babakocsit szeretem, szerintem sokkal praktikusabb. Legalábbis úgy látom, hogy ez csak egybe mozgatható. Vedd figyelembe a szélességét is, tudod, most tél lesz, és ha puffancs ruhába lesz a pici, plusz takaró lesz rajta, akkor kényelmes legyen. Ja, és az útviszonyok! Ha főleg betonon tolod, akkor jó ez a kerék.
2011. szept. 11. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk Hauck van, hasonló ehhez. A váz ugyanilyen.

Nagyon jó kocsi, szeretem! Könnyen irányítható.

De nem látom rendesen - nem tudom kinagyítani - , hogy a lábtartója emelhető-e külön, vagy ha döntöd a háttámlát, azzal együtt mozog az is?

Erre még kérdezz rá!

2011. szept. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!