Mondanátók véleményt erről a babakocsiról? Minedn érdek könnyü stb.
Nekünk hasonló van, mint a Pierre Cardin, amikor vásárlás előtt álltunk mi is nézegettük ezeket. Nekem tetszettek, jól irányíthatók, átfordíthatók, a tolókar egyben van én ezt szeretem (és ennek is állítható a magassága). Nekem bevált hogy van külön mózes és van külön sportrész. Nagy a csomagtartója is. Kerekei bolygósíthatók, amitől szintén jobban irányítható. Szóval nekem az ilyesféle kocsik bejönnek. Végül mi Baby Point V3-at vettünk, ami szinte tök ugyanilyen csak szerintem picit erősebb és olcsóbb is. De amúgy a PC is nagyon jó.
Az Espiro sem tűnik sokkal másabbnak, de azt nem ismerem.
Szia!
Ne haragudj,hogy ezt írom, de a hajam égnek áll mikor látok egy csepp babát hordozós babakocsiban összenyomorítva. Szerintem egy mélykocsiban százszor jobban eltud helyezkedni, kényelmesebb neki, főleg ebben a melegben nem izzad össze a hordozóval. Egy pár Anyukát megkérdeztem, hogy miért hasonló kocsit vettek a kicsinek. Nem kötekedésből vagy azért mert kiakartam oktatni őket, hanem azért, mert valóban érdekelt, hogy miért pont az a kocsi "fogta" meg őket. Sokszor azt a válasz kaptam, hogy jobb a babájának, mert olyan mintha mellettük lenne, mert mindenhol közrefogja a babát. Na ha valóban ezért szeretnéd Te is akkor, azt mondhatom, hogy a mélykocsiban is körbe lehet tekerni a Manókat.
Kérdésedre válaszolva, Nekem a második jobban tetszik, de csak a fenti jobb oldali kép szerint!
Nem akartalak megbántani, csak leírtam a véleményem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!