Én is ezt néztem először, de annyi rosszat hallottam róla, hogy inkább letettem róla.Azt írják nagyon nehéz, egyedül nem is bírják az anyukák, rosszak a kerekei. Inkább rászánok kisit többet, de ne legyen rossz.
Én ezt fogom megvenni:
semmi jót nem hallani róluk! Nézd meg ezt ebben benne van minden és jó az értékelése is!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó!
Nagyon tetszik,amit belinkeltél,de mi nem szeretnénk ennyit szánni rá :(
Kedves 6/6-os válaszoló!
És milyet vettél helyette?
Újszülött kortól használhatót?
Én vagyok a 6/7. Én ilyet vettem:
mai napig imádom, fiam pár hónapos volt mikor lecseréltem, de ezt lehet újszülött kortól is természetesen. vettem hozzá bundazsákot, nagyon jó . Most is imádok vele közlekedni, mert egyhelyben megfordul, könnyű irányítani, a legnagyobb hóben is elment, könnyű. Fiam is szereti, pedig már 1,5 éves. Minket ki fog szolgálni már ez a babakocsi.Nekem minden feltételemnek megfelelt. Amit én ajánlok neked, hogy menj be bababoltba(babaszafari, elefáni), és ott nézd meg tologasd, melyik kényelmes. Nekem az sem utolós szempont ennél, mivel, állítható a tolórja, anyum 150 cm, én 170 cm, tesóm 195 cm is kényelmesen tolja, nem kell görnyedni mellette. Tapasztalatom szerint azok a kocsik amiknek a tolókarja átfordítható, csak egy irányból tolható kényelemsen. Nekem ezért tetszenek a vázra tehető kocsik, mert ott a bolygokerék előre néz mindíg igy könnynen elhet irányítni.
leírom enkem mik voltak a főbb szempontok, ezekre szerintem te is figyelj oda, a saját közlekedésedet könnyíted meg.
-vázra tehetőek az elemek, nem átfordítós tolókaros
- bolygókerék
-nagy kerekek a könnyű közlekedésért
-állítható tolókar
-nagy kosár alul
-könnyű legyen
-tálcás legyen, mert később könnyebb arra kitenni a nasit neki útközben, legyen pohártartója a babának
-állítható lábtartó
-ne legyen lengyel csoda:-)
-egybe karos legyen, ne két karos, mert az egybe karosat egy kézzel is könnyen lehet irányítani
-könynen tisztán tartható legyen(én csak leemelem az ülőrészt, leslagolom, átdörzsölöm, és 1 óra alatt megszáradt
kb ennyi jutott eszembe.
Jó babakocsivásárlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!