Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 18:54
11/87 anonim válasza:
Így készül a jövő munkanélkülije, ilyen névvel jelentős hátránnyal indul a munkaerő piacon. Miért nem tudsz embernek való nevet adni?
12/87 anonim válasza:
A Pusoma Ájfonsziksz től hangyányit jobb.
13/87 anonim válasza:
Nina vagy Noémi vagy Ninetta vagy Nóra vagy Nárcisz és Janka vagy Jusztina vagy Janina vagy Zsanett vagy Anett esetleg?
Így leírva amúgy nagyon érdekesek, ennek ellenére el tudnék képzelni olyat, hogy magyar anyuka hívja a kisgyerekét , hogy "Dzsenet!", de ez leírva nem szép, kiejtve és külföldön viszont szerintem gyönyörű. Nenszi Nancynak leírva számomra nem szép, Nensziként pedig fura és ez már tényleg túl idegen hangzású így. Vagy nem tudom.
14/87 anonim válasza:
*eszembe jutott mégegy N-betűs.:) A Norina. Szerintem az is tök szép. Amúgy valahol asszem olvastam, hogy a Nancy az kb ilyen Annus-nak felel meg. Annus-Annuska-Annácska.
16/87 anonim válasza:
A Nenszi az nekem csakis külföldön tetszene, Nancy-ként leírva
17/87 A kérdező kommentje:
En teljesen elvonatkoztattam attol, hogy ezek kulfoldi nevek. Szamomra ezek magyar nevek hiaz itthon lehet anyakonyvezetni. Nenszi csak igy siman. Esetlen van olyan nev ami kevesebb negativ velemennyel jar es lehetne Nenszinek becezni? En nem talaltam olyat ! Hatha valakinek jut eszebe valami!
2016. okt. 11. 19:39
18/87 anonim válasza:
A multkor total masfajta nevek tetszettek.
19/87 A kérdező kommentje:
Egyre tobb es tobb nevet talalok :) es egyre tobb es tobb fog meg :) szerintwm a szuloszoban fogom elnevezni.... :)
2016. okt. 11. 19:44
20/87 anonim válasza:
Nenszinek lehet becézni: Ninetta, külföldön az Annát is nancynek becézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!