Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemenyetek a Nenszi es...

Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?

Figyelt kérdés

#név #gyerek #baba #Nancy #névadás #Nenszi #Jenet #dzsenet
2016. okt. 11. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
85%

Az ország legjobb középsulijában te 20 évesen, évfolyamelsőként, terhesen ücsörögsz... aha, értem.

tudom, tudom, most jön majd a nulladikos voltam, meg késtem egy évet, meg az "ilyen" szót nyilván az okostelefon írta át "ijenre".

Na mesélj még.

Amúgy javaslom kislánynak a Szamantát, ha kisfiú, akkor meg a Májkölt.

2016. okt. 12. 10:06
 52/87 A kérdező kommentje:
19 vagyok, es igen nulladikos voltam, es mivel 97es vagyok es pont ket nappal csusztam le az akkori hatarrol 7evesen kezdtem az iskolat. Kedves hitetlenkedok bizonyitvanyt esetleg ne fotozzak?!
2016. okt. 12. 10:21
 53/87 A kérdező kommentje:
Ja es egyebkent 8+1 hetes vagyok.
2016. okt. 12. 10:24
 54/87 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem mi értelme volt kiírnod a kérdést, ha a környezetedben mindenkinek tetszik, miért érdekel ismeretlen emberek véleménye?! Itt senkinek sem tetszik, de ha te mindenképp ezt a neveket akarod adni, akkor felesleges a véleményünk.
2016. okt. 12. 10:35
 55/87 A kérdező kommentje:

Csak kivancsi voltam! Nem mondtam, hogy mindenkinek tetszik! De vannak paran azert akiknek tetszik! Koztuk a paromnak is!

Nekem a Dzsenet azert nem furcsa leirva se mert nagyon sok Dzsesszika es Dzsenifer van a kozelembe kicai korom ota, es igy egyaltalan nem talalom oket furanak leirva se!

A Nenszit pesig megprobaltam elvonatkoztatni attol, hogy ez egy magyarositott forma!

2016. okt. 12. 10:54
 56/87 anonim ***** válasza:

Ha angolszász nőket/kislányokat hívnak Nancy-nek, vagy Janette-nem, azzal semmi bajom, hiszen mindkettő szép név.

Viszont Magyarországon fölösleges exhibicionizmus.

Miért olyan nehéz meghonosodott neveket adni a gyerekeinknek, ami nem ad okot az élcelődésre?

Miért nem tudjuk büszkén vállalni a gyerekeink magyarságát?

Ha külföldre kívánkoznak, úgy is megváltoztatják.

Mindkét névnek van már itthon meghonosodott megfelelője: a Janette- nek a Zsanett, a Nancy pedig az Anna (Anne) becézéséből önállósult, de itthon is van Nanetta név.

2016. okt. 12. 14:26
 57/87 anonim ***** válasza:
75%
Azért érdekes, hogy a te közeledben nagyon sok a Dzesszika, Dzsenifer, Glória Angyalka és társaik... csak nem borsodban vagy szabolcsban élsz? Mert hogy ezek nem Magyar emberek nevei az is biztos.
2016. okt. 12. 14:30
 58/87 A kérdező kommentje:
De igen magyar ember nevei:) es nem egyik megye sem talalt.
2016. okt. 12. 14:41
 59/87 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudj de nem hiszem el, hogy nem kisebbségiek.. ilyen neveket nem nagyon adnak magyarok, arra meg kevés az esély, hogy körülötted van annyi magyar család aki kitermel legalább 5-6 ilyen nevű gyereket. Dev miért nem jó a normális magyar név annak a szerencsétlen gyereknek? Muszáj már egyből hátránnyal indulnia, csak mert az anyja menőzni akar?
2016. okt. 12. 14:45
 60/87 A kérdező kommentje:
Nem akarok menozni! Egyszeruen csak ezek tetszettek meg! Arra szeretnem kerni azokat akik idebirtak hogy irjanak nekem a nemreg kirakott kerdesemhez! Név otleteket varok! Hatha megteszik nehany tobbek altal elfogadott nev! Elore is koszonom.
2016. okt. 12. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!