Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
a Vince nagyon szép név, tetszik.
Esetleg ezek?: Villő, Adél, Liliána, Alina, Aida, Anasztázia, Kitti, Véda, Viviána, Florina
Nem akarok kotekedeni,de vhol azt irtad 20 eves vagy,par oldallal kesobb mar 19.Akkor hogy is van ez?
Es hogy a kerdesre is valaszoljak.Itt nem adnam ezeket a neveket.A Vince tenyleg nagyon szep nev.Esetleg Zille,Lolita,Polla,Aisa.
Az en kislanyom Aida de torok apukaja van.
A Lolita már egy másik kérdésben ki lett vesézve. Gyakorlatilag a "gyerekkva" szinonimája.
A Polla az nem az Űrgammákból van?
A Zille meg...Zil teherautó :DDDDDDDDDDDDD
Azt irtam, hogy majdnen 20! Bocsanat, ha pontatlanul vagy felreerthetoen fogalmaztam :)
A Zille tetszik! Koszonom!
Nem az en valaszomra kell reagalni kedves bunko valaszolo!Azert irtam ilyen neveket,mert kulonleges,de azert szerintem vallalhatobbak mint a Nenszi.
Kedves kerdezo!En nem bantasbol irtam hogy egyszer 20at utana 19 evet irtal,remelem nem haragudtsl meg es orulok ha tudtam segiteni.A Zille szerintem is szep.
Kedves utolso valaszolo!
Ne foglalkozz a bunko hozzaszolokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!