Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemenyetek a Nenszi es...

Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?

Figyelt kérdés

#név #gyerek #baba #Nancy #névadás #Nenszi #Jenet #dzsenet
2016. okt. 11. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
65%

"ijen típusú nevek"

nincs több kérdésem.

ha fiú lesz legyen Kevinke

2016. okt. 11. 21:45
 32/87 anonim ***** válasza:
71%
a kevin túl snassz, valami csicsásabb, még romásabb kell, mondjuk Bartolómeó
2016. okt. 11. 21:50
 33/87 anonim ***** válasza:
41%
Emiliano, Maharadzsa, Kimberli, Karlotta, Dzsasztin.
2016. okt. 11. 21:53
 34/87 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon sok cigány ismerősömnek magyaráztam már, hogy a gyerek nem lesz különleges az ilyen szäf@ss nevektől, nem te leszel az első, akit meggyőzünk egy "ijen" témában.
2016. okt. 11. 21:58
 35/87 anonim ***** válasza:
77%
Ismerek egy Kimberlit :D sajnálom szegényt rendesen
2016. okt. 11. 22:04
 36/87 A kérdező kommentje:

Bocsanat a helyesirasi hibakert. Egyebkent teljesen magyar vagyok, az orszag egyik legnivosabb kozepiakolajaba jarok, evfolyam elao vagyok es voltam mindig is. Rengeteg kulonleges nevu iameroaom volt ovodatol kezdve es amilyen ovodakba es iskolakba jartam oda olyan gyerekek jartak es jarnak a mai napig akik egyaltalan nem csufoltak azert mert ot peldauk Tifaninak vagy Jacintnak hivtak az egyij kisfiut. ezert erthttlen szamomra hogy miert fogjak a neve miatt csufolni a gyermekem?

Nem azert valasztottam ezeket mert felvagni akarok, hanem egyszeruen ezek tetszettek meg. "Hagyomanyos" nevek is tetszenek de olyanok mind vannak a csaladba es csaladi korbe. Es nalunk nem szokas ugyan azt a nevet adni a babanak mint a szomszed hat honaposanak van.

A Nenszit eloszor meglatva egy kedves nevnek tartottam, ami nem lenne agyonbecezve igy a gyermeknek megmaradna a neve. Csak kesobb jottem ra hogy ez az angolszasz Nancy lemagyaroaitott valtozata.

2016. okt. 11. 22:04
 37/87 anonim ***** válasza:
70%
Evfolyamelso...szuper:/
2016. okt. 11. 22:08
 38/87 anonim ***** válasza:
nem, a nenszi nem lenne becézve mert az már önmagában becenév. A gyereked érdekében könyörgök normális nevet válassz neki. Mifelénk eléggé intenzíven szívatják a fura nevű embereket. A Tifani meg Jácint már megszokott. de Gondolj arra, hogy majd beadja az álláspályázatát mint Balogh Dzsenet..azzal a lendülettel dobják félre. Annyi szép, normális név van, ne szívasd. Milyen nevek tetszenek még?
2016. okt. 11. 22:09
 39/87 anonim ***** válasza:
59%
Ja hogy középiskolás tini vagy? (Mondjuk ezzel az írásképpel nehezen hiszem, hogy te láttál belülről bármiféle középiskolát, de mindegy.) Én meg azt hittem, hogy babát vársz, de ezek szerint már előre elment az eszed.
2016. okt. 11. 22:09
 40/87 A kérdező kommentje:

Babat varok. Utolso eves vagyok, lassan 20eves, es telefonrol eleg nehez irni, azert irok el neha dolgokat, es faradt is vagyok mar. Elnezest kertem erte.

Tetszik még a Hadassa, Jente, Kamilla, Kiara. De ezek nagyon megtetszettek. A Nenszi es a Dzsenet. Altalanos iskolaa legjobb baratnomet Dzsesszikának hivtak. Soha senki nem csufolta erte. Evfolyamtarsam neve L. Gloria Angyalka, ő se kapott erte egy rossz szót se soha.

2016. okt. 11. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!