Mi a vélemenyetek a Nenszi es Dzsenet nevekrol?
"ijen típusú nevek"
nincs több kérdésem.
ha fiú lesz legyen Kevinke
Bocsanat a helyesirasi hibakert. Egyebkent teljesen magyar vagyok, az orszag egyik legnivosabb kozepiakolajaba jarok, evfolyam elao vagyok es voltam mindig is. Rengeteg kulonleges nevu iameroaom volt ovodatol kezdve es amilyen ovodakba es iskolakba jartam oda olyan gyerekek jartak es jarnak a mai napig akik egyaltalan nem csufoltak azert mert ot peldauk Tifaninak vagy Jacintnak hivtak az egyij kisfiut. ezert erthttlen szamomra hogy miert fogjak a neve miatt csufolni a gyermekem?
Nem azert valasztottam ezeket mert felvagni akarok, hanem egyszeruen ezek tetszettek meg. "Hagyomanyos" nevek is tetszenek de olyanok mind vannak a csaladba es csaladi korbe. Es nalunk nem szokas ugyan azt a nevet adni a babanak mint a szomszed hat honaposanak van.
A Nenszit eloszor meglatva egy kedves nevnek tartottam, ami nem lenne agyonbecezve igy a gyermeknek megmaradna a neve. Csak kesobb jottem ra hogy ez az angolszasz Nancy lemagyaroaitott valtozata.
Babat varok. Utolso eves vagyok, lassan 20eves, es telefonrol eleg nehez irni, azert irok el neha dolgokat, es faradt is vagyok mar. Elnezest kertem erte.
Tetszik még a Hadassa, Jente, Kamilla, Kiara. De ezek nagyon megtetszettek. A Nenszi es a Dzsenet. Altalanos iskolaa legjobb baratnomet Dzsesszikának hivtak. Soha senki nem csufolta erte. Evfolyamtarsam neve L. Gloria Angyalka, ő se kapott erte egy rossz szót se soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!