Normális dolog e az, hogy egy másfél éves gyerekkel se
nyaralni, se fürödni, se a hotelban egy reggelit nem lehet
megenni, mert mindig mindenhonnan el akar futni, és ha nem
engeded, hogy elfusson, akkor hisztizik, sikitozik, és
földhöz veri magát?
nem egyaltalan nem normalis. az en gyerekemmel mar 8 honaposan is el lehetett menni 1,5 evesen meg plane. a szulo sem normalis amelyiknek ilyen gyereke van. hallottal mar valaha arrol hogy NEVELES? meg egy kiskutyat is lehet nevelni egy gyereket ha normalis egyaltalan akkor meg plane. persze ha eddig azt csinalt amit akart akkor most nem fog menni egyik percrol a masikra. ha meg ilyen utalatos viselkedesu gyereked van akkor maradj vele otthon amig nem tud emberhez melto modon letezni.
2015. júl. 30. 11:34
56 os en nem konyorogtem meg nem magyaraztam szazszor es nem vartam meg amig megutalom a sajat gyerekemet a viselkedese miatt. nehanyszor raszoltam turelmesen hogy nem szabad vagy hagyd abba esetleg beallitottam buntetesbe nehany masodpercre, aztan amikor tovabb visitott szepen bevittem a furdoszobaba es alaraktam a hideg zuhanynak. ha jol emlekszem 3 alkalommal tortent ez, a gyerek soha tobbet nem visitozott meg verte magat a folder. utalom ha egy gyereket a szulo keptelen megnevelni es viszi nyilvanos helyre azert hogy masokat duhitsen az idiota viselkedessel. akinek ilyen gyereke van maradjon vele otthon.
2015. júl. 30. 12:00
Az utolsó 2 válaszolótól most majdnem szó szerint elhánytam magam. Hogy beszéltek ti? Gondolkodjatok már! A szülő az undorító? Igenis vannak olyan gyerekek akik minden nevelés ellenére határozott jellemmel rendelkeznek. Tegyem a hideg zuhany alá? Téged kéne elmegyógyintézetbe dugni már bocs.
2015. júl. 30. 22:01
55%-os, téged kellene hideg víz alá tenni, min. 10 m mélyre egy fél órára! Remélem, nincs gyereked, csak képzeled!
2015. júl. 30. 22:42
mar neki is van sajatja es o sem konyorog meg magyaraz ezerszer neki, es a gyerek jolnevelt okos gyerek es nem egy idiota hisztigep. a mai "liberalis " neveles eredmenye amikor a gyerek lek..za uvoltve az anyjat a boltban mert nem kapja meg amit akar meg a 6 eves donti el hogy hova mennek nyaralni stb. aki igy neveli a gyereket annak ugy kell ha a gyerek kikesziti.
2015. aug. 1. 10:01
Persze, hogy a lányod is ezt csinálja az unokáddal, mert ezt a nevelési módszert hozta magával gyermekkorából. Nem volt előtte más példa ezért ő is ezt csinálja. Lehet nem is tudatosan, csak úgy beleápült a tudatába. Sokszor én is észreveszem magamon, hogy az anyám nevelési módszerét prübálgatom a gyereken és már próbálok is változtatni ezen. Biztos vagy benne, hogy a lányod szívből szeret téged? Nem arra gondolok, hogy havonta párszor, vagy hetente párszor jópofizik neked, hanem amit tényleg érez irántad. Lehet, hogy egy jónevelt gyerek, felnőtt lett belőle, de vannak igazi gyerekkori élményei amikre jószívvel emlékszik vissza? Lehet, hogy nem.
2015. aug. 2. 16:37
Bocs az elírásokért csak angol billentyűzeten kell megtalálnom az ékezeteket és néha mellé nyúlok.
2015. aug. 2. 16:38
Azért, ha egy gyereket nevelnek, azt ne nevezzük már rossznak. Engem például mindig is nevelt az anyám, a hisztit nem tűrte (én sem tűröm a fiamnál, ahogy már írtam is). Jól nevelt, kiegyensúlyozott felnőtt lett belőlem, aki imádom az anyámat, nem "jópofizok" vele havonta vagy hetente, hanem őszinte anya-lánya kapcsolatunk van napi szinten. Nem kellene átesni a ló túloldalára, Utolsó.
2015. aug. 2. 19:40
Ja és boldog gyerekkorom volt, még annak ellenére is, hogy a szüleim elváltak. Megdöbbenek egyes embereken ezen az oldalon.
2015. aug. 2. 19:42
66 os nak.
Fiam van nem lanyom, es nagyon jo a kapcsolat a csaladunkban. a menyem is egyetert teljesen a ferje elvarasaival es o is ugyanugy all a nevelesi kerdesekhez mint a fiam vagy en. egyebkent en nem szoktam beleszolni a nevelesi modszereikbe, az unokam aranyos kedves, jokedvu oszinte gyerek. eleg gyakran van nalunk foleg a tanitasi szunetek idoszakaiban, nagyon szeret hozzank jonni. a mi csaladunkban a szokasok elegge masok mint sok modern nevelesi elvu csaladban, ha vitas kerdesek merulnek fel valamiben azt nem a gyerekek elott szoktuk targyalni . mindig megvoltak a lefektetett szabalyok amikhez a gyerek szuletesetol tartottuk magunkat es a fiamek nem kenyszerusegbol kovetik oket hanem mert igy latjak jonak es hatasosnak a nevelest. nalunk a szulok nem baratai a gyereknek ( ez nalunk sem volt soha igy es az en szuleimnel , nagyszuleimnel sem ) a gyerekem es a menyem sem tegezi egyikonket sem es az unokam is eleve igy lett tanitva a szulei altal. az edesanyja szuleit tegezhetne nyugodtan de neki ez kellemetlen es a nagyszulok megertettek nem eroltettek, bar furcsa volt nekik mert a tobbi unoka tegezi oket. ez cask egy pelda volt arrol hogy a maitol eltero nevelesi elvek egyaltalan nem mindig elvetendoek vagy olyanok amik rosszat fognak eredmenyezni.
2015. aug. 4. 12:44
Kapcsolódó kérdések: