Normális dolog e az, hogy egy másfél éves gyerekkel se nyaralni, se fürödni, se a hotelban egy reggelit nem lehet megenni, mert mindig mindenhonnan el akar futni, és ha nem engeded, hogy elfusson, akkor hisztizik, sikitozik, és földhöz veri magát?
Vagy csak udvariasak és türelmesek voltak, és nem szóltak, hogy zavaró. Azért egy étteremben vagy strandon már marhára nem szabad elengedni a gyereket futkozni. Valakinek nekimegy, keresztülesik rajta, akkor összetörik az ember is meg a gyerek is. Pláne az étteremben, majd pont befut a pincér lába alá, aztán vagy a kés borul rá, vagy a forró leves. Strandon meg beleesik a medencébe. Amúgy is, ha az ember leül reggelizni, akkor legalább arra a 10 rövid percre nyugalmat szeretne, amíg egy pirítóst elrágcsál. Persze nyaralni nem ezért megy az ember, hogy sietni kelljen meg a gyerekre felügyelni, dehát ugye aki bevállalja, az ezt vállalja...
Ettől függetlenül nem normális, hogy folyamatosan el akar futni a gyerek.
nekem is 1.5 éves a fiam, pár hetesen már vittuk étterembe, ugyhogy o azt végig szokta ulni..egyszer volt, hogy "bedilizett", na akkor meg elovettuk az ipadet és nézte. :D
egyébként o nagyon jol tudja, hogy a nem, az nem! (éppen elég sokszor csaptunk már a fenekére, és a kezére is, mikor otvenedjére tekerte el a mosogép gombját)
Ez teljesen normalis náluk pont Ennyi idős a kislányom. Nevelem és nem engedek a hisztinek na de akkor is. Ő megy es megy es megy. Olyan mint én voltam:). De pl a standon siman elengedem nem vagyok a nyomában csak figyelem. Étteremben valaki sétálgat vele addig nyugton van amig eszik(imádja a hasat). Hotelben meg nem voltunk vele es nem is tervezem apartmanba megyunk iden is bababarát helyre ahol van kert tavaly is ilyen helyen voltunk mondjuk akkor meg nem jart. Ott el lesz a kertben illetve majd a srandon.
Ne add fel érti amit mondasz neki csak lekakilja, most mar van akarata.
Én mindig viszek könyvet, szeret lapozgatni, vagy felolvasunk neki egy rövid mesét amíg várunk az ételre aztán utána már ő is csipeget.
Meg arra is szoktam figyelni, hogy csak olyan étterembe megyünk ahol van játszósarok vagy kertben hinta/mászóka és akkor az új játékok tuti lekötik ha más nem.
De lehet vinni lapot/ceruzát, az enyém már firkálgatott másfél évesen.
Én csak akkor szoktam kiakadni ha a szülő nem visz semmit amivel leköthetné a gyerekét és annyira nem ismeri a saját gyerekét, hogy nem tudja, hogy nem fog nyugodtan másfél órát végigülni. Ha látom hogy mindent megtesz és ennek ellenére a gyereknek rossz napja van, akkor nem vagyok kiakadva, csak együttérzek vele.
Vannak direkt gyerekeseknek való hotelek, élénkebb gyerekkel azt kell választani, van abból is bőven. Ott nem fog szólni senki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!