Normális dolog e az, hogy egy másfél éves gyerekkel se nyaralni, se fürödni, se a hotelban egy reggelit nem lehet megenni, mert mindig mindenhonnan el akar futni, és ha nem engeded, hogy elfusson, akkor hisztizik, sikitozik, és földhöz veri magát?
Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 18:51
41/75 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,igen mostmár értem mire gondolsz nevelés alatt,igy már teljesen érthetö.Most tudom azt fogod gondolni nekem semmi se jó,félve irom le,de a fiamat nem hatja meg a strand:)ha pl. hisztizik és felviszem a szobába,mert nem marad a vizben,akkor ott tologatja a játékait...szóval nen érzi ezt büntinek...csokit már rég nem kap...viszont sokat cicizik még...és ha nem eszik az etetöszékben akkor késöbb ha ö tényleg éhes lesz,akkor jön és üti a mellemet,...és akkor éheztessem?meddig?ördögi kör kicsit ugy érzem.....
2015. júl. 8. 10:39
42/75 anonim válasza:
Hát, nehéz eset, az biztos. Azt tudom mondani, hogy meg kell találni azt, amivel lehet rá hatni, ezt pedig te tudod, mert te ismered, én természetesen a sajátomból kiindulva írtam, amit írtam. Szoptatási kérdésbe nem akarok beleszólni, mert tudom, hogy erre sokan érzékenyen reagálnak. Mindenesetre annyit mondok (remélem nem haragszol meg érte), hogy ekkora gyereknek rendes étkezés helyett én nem adnék tejet. Éhen nem halna, attól ne félj, de talán lenne egy kis motiváció a hisztik elkerülésére. De ez tényleg a te dolgod, csak azt írtam le, én mit csinálnék.
43/75 anonim válasza:
egy 1,5 éves gyereknek otthon a helye... azért mert te bulizni élni akarsz szállodákba járni neki még nem ez az igénye. Menjetek parkba vagy bízd rá valakire.
44/75 anonim válasza:
"egy 1,5 éves gyereknek otthon a helye... "
Sőt, 18 éves koráig ki se engedjük a lakásból. Ekkora ostobaságot.
45/75 A kérdező kommentje:
hallod 43-as t beteg vagy vagy ki vagy te hány éves vagy???:)én bulizni akarok egy szállodába???zárjam be a gyereket a szobába??:)halljátok kedves kommentelök ki lehet ez a 43-as válaszoló:):)?? tudod te mit jelent az hogy buli??:)az azt jelenti hogy este éjszaka elmegyek egy szórakozóhelyre táncolni meg inni:)én a gyerekemet nyaralni viszem a Balatonhoz mint jó pár tucat család:)amugy te valami szekta tagja vagy hogy azt mondod 1,5 éves gyereknek otthon a helye??
2015. júl. 8. 11:00
46/75 anonim válasza:
olvass tovább ,nem úgy értettem hogy folyton otthon legyen de ilyen nagyobb nyaralásokra még ne vigyük ott a park, vagy nagy mama addig is ahol szaladgálhat.
47/75 anonim válasza:
Én végigolvastam és azzal együtt is ostobaságnak tartom. Magyarázd már el kérlek, hogy miért nem lehet egy 1,5 évessel nyaralni? Nem egy csecsemőről beszélünk, pár óra park és 1 hét együtt a szülőkkel, strandolva, kirándulva nagyon nem ugyanaz.
48/75 anonim válasza:
hát a kérdés pedig engem igazol.
49/75 anonim válasza:
Itt egy gyerekről van szó, aki nehezebben kezelhető, de szerintem ez is meg fog oldódni. Viszont rengeteg család nyaral ekkora gyerekkel különösebb gond nélkül. Nincs igazad.
50/75 A kérdező kommentje:
48-as mi az hogy a kérdés téged igazol?azért viselkedik igy egy ennyi idös gyerek mert fiatal a nyaraláshoz?de akkor miért látok a Balatonon tucatszámra ennyi idös gyerekeket?
2015. júl. 8. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!