Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova forduljak segitségért ha...

Hova forduljak segitségért ha úgy érzem nem birom tovább a kisbabámmal?

Figyelt kérdés
NApról napra egyre nehezebb vele,és most eljuttatott egy olyan mélypontra,hogy úgy érzem,valamit nagyon rosszul csinálok,rossz anya vagyok.Nem alszik,se babakocsiban se ágyban éjjel óránként kel nagyon ordit és fogalmam sincs mi a baja.csak anyatejes,nem fogad el mást,minden nap próbálkozok mindent kiköp.Egy percre nem lehet lerakni se autóban se babakocsiban nem hajlandó ülni ,egész nap foglalkozni kell vele és ha lerakom egy olyan hangszinnel ordit ami elviselhetetlen.majdnem 10 kg csak kézben akar lenni,már leszakadnak a lábaim annyira fájnak 7 hós.Apuka nem segit sokat azt mondja a babázás nagyon kemény dolog miért nem gondolkodtam akkor amikor a gyereket annyira akartam.Kérem a negativ kommentelök kiméljenek,tényleg pszichésen kikészültem,aki úgy gondolja,ez szánalmas vagy nevetséges,és túl gyenge embernek tart,az ne irjon ide.hogyan vegyek eröt magamon vagy honnan kérjek segitséget?volt egyébként napirendünk de kb 1 hete az is teljesen felborult .Ha ordit és közben mondjuk apuka mosolyog rá,akkor rögtön vigyorog,ebböl tudom hogy nincs semmi komoly baja csak hiszti.
2014. szept. 28. 20:53
 51/92 anonim ***** válasza:
Mennyit alszik napközben a baba?
2014. szept. 29. 08:04
 52/92 A kérdező kommentje:
erröl van szó látod:ha látja hogy megrohadt a gyümölcs a hütöben akkor fogja és szó nélkül kidobja.ez lenne a normális.de ö nem ezt csinálja hanem kiabál hogy én milyen rendetlen vagyok .mintha egész nap feküdnék és lusta lennék takaritani.
2014. szept. 29. 08:18
 53/92 A kérdező kommentje:
babám délelött 20 percet alszik délután fél 1 órát DE csak ha tologatom a babakocsit.különben semmit nem aludna.sajnos.
2014. szept. 29. 08:21
 54/92 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen tahó a férjed. Hol éltek? Az nem lenne opció, hogy hazajöttök a szüleidhez pár napra? Én nem is szólnék a férjemnek, hanem csak észre venné egy nap, mikor hazaér a munkából, hogy nem vagyunk ott. Hagy gondolkozzon egy kicsit, biztos más megvilágításba helyezné a dolgokat. Szerintem ennek nincs értelme, rámész te is teljesen meg a baba is. Próbálj tenni valamit, mert ez nem állapot.
2014. szept. 29. 09:05
 55/92 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra Kérdező! Írtad, hogy már többször beszélgettél a férjeddel erről a problémáról, így itt az ideje, hogy választás elé állítsd. Tehát vagy enged az egójából és ténylegesen besegít a gyerekgondozásba, háztartásba vagy pedig szépen elköltözöl a gyerekkel ő pedig nézegetheti a rothadó gyümölcsöt a hűtőben. És tényleg hagyd ott, ha nem változtat, igenis vidd végig, amit elhatározol, bármekkora kálváriával is jár! Ha most nem lépsz, belepusztulsz testileg-lelkileg, meg aztán a gyereknek sem jó, ha azt hallja, hogy kiabál az apja az anyjával. Gyerünk, cselekedj!
2014. szept. 29. 09:07
 56/92 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló!minden szavaddal egyetértek mintha én irtam volna.inkább lennék még terhes és szülnék 20 szor mint ezt a hat hónapot elölröl kezdjem.és érdekes a terhes mamákat mindenki félti utána meg nem foglalkoznak velük....pedig az utána következö idöszak sokkal keményebb amikor egy évig nem alszol......és akkor jönnek az ismeröseim és bztatóan azt mondják:majd meglátod:kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond....ezek nem problémák!na olyankor tudnék falnak menni!nektek nem szokták ezt mondani?
2014. szept. 29. 09:08
 57/92 A kérdező kommentje:
ez az én házam amiben élünk.tehát nem nekem kell elmnennem hanem neki.de ö nem megy el,hanem úgy csinál mintha tegnap semmi nem történt volna.,...majd kezdi elölröl....szüleim már sajnos nem élnek.....nincs hova mennem mert a ház az enyém és a hitel az én nevemen van tehát nem tudok albérletbe menni mert hitelt meg albit nem tudok fizetni egyszerre.....neki kellene elmenni de nem megy....pedig ma is mondtam neki ha nem tetszik valami miért nem mész el??én nem mehetek el a babával ez az én házam!
2014. szept. 29. 09:12
 58/92 anonim ***** válasza:
Igen ez lenne a természetes, ezért mondtam, hogy nekem ennyivel könnyebb dolgom van. Én mondjuk vagyok annyira hülye, hogy nem érdekelne. Én még ki is röhögném, hogy mennyire nem érdekel amit mond. Az arabok szoktak úgy viselkedni, ahogy ő. Először minden szép és jó, aztán jön a gyerek és gyökeres változás :). Vannak ezek a pihenőszékek, azt mondják azt szeretik a babák. Nem próbáltad még? Vagy lehet, hogy hülyesség a gondolat, de én elvinném babaúszásra. Azt élvezné is, és ki is fárasztaná. Lehet, hogy nyugtatólag hatna rá. Vagy valami jóga szerűségre. Azt mondják ezek jót tesznek a babának. Nálunk azért ennyire nem drasztikus a helyzet. Voltak napok amikor el volt, ha letettem, de mindig jött valami (fogzás, nátha ami miatt megint nem tudott elleni nélkülem) Valami probléma biztos van, ami miatt nem tud nyugodni. Ha egy baba sír, akkor az édesanya közelségére vágyik. Lehet, hogy tényleg csak a kettőtök között levő feszültség zavarja meg ennyire. Ha belegondolok, hogy felnőtt fejjel állandó feszkóban kéne élnem én is ilyen ingerült lennék. Lehet drasztikus a kérdés, de ha úgy döntenél, hogy válsz akkor fent tudnád tartani magatokat? Lehet, hogy tényleg azon kéne gondolkozni, hogyan tudsz külön életet élni. Lehet, hogy a férjed is észhez térne.
 59/92 A kérdező kommentje:
tudom hihetetlen a helyzetem de tényleg ez van!
 60/92 A kérdező kommentje:
el tudnám magunkat tartani ha bölcsibe adnám és visszamennék dolgozni.különben nem.mert ugye egy ház kölcsönt kell fizetni.de mivel még anyatejes bölcsi kilöve......
2014. szept. 29. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!