Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova forduljak segitségért ha...

Hova forduljak segitségért ha úgy érzem nem birom tovább a kisbabámmal?

Figyelt kérdés
NApról napra egyre nehezebb vele,és most eljuttatott egy olyan mélypontra,hogy úgy érzem,valamit nagyon rosszul csinálok,rossz anya vagyok.Nem alszik,se babakocsiban se ágyban éjjel óránként kel nagyon ordit és fogalmam sincs mi a baja.csak anyatejes,nem fogad el mást,minden nap próbálkozok mindent kiköp.Egy percre nem lehet lerakni se autóban se babakocsiban nem hajlandó ülni ,egész nap foglalkozni kell vele és ha lerakom egy olyan hangszinnel ordit ami elviselhetetlen.majdnem 10 kg csak kézben akar lenni,már leszakadnak a lábaim annyira fájnak 7 hós.Apuka nem segit sokat azt mondja a babázás nagyon kemény dolog miért nem gondolkodtam akkor amikor a gyereket annyira akartam.Kérem a negativ kommentelök kiméljenek,tényleg pszichésen kikészültem,aki úgy gondolja,ez szánalmas vagy nevetséges,és túl gyenge embernek tart,az ne irjon ide.hogyan vegyek eröt magamon vagy honnan kérjek segitséget?volt egyébként napirendünk de kb 1 hete az is teljesen felborult .Ha ordit és közben mondjuk apuka mosolyog rá,akkor rögtön vigyorog,ebböl tudom hogy nincs semmi komoly baja csak hiszti.
2014. szept. 28. 20:53
 41/92 anonim ***** válasza:

14-es vagyok ismét

Hiába írnám össze a dolgokat, hogy mit kéne csinálni. Ha esetleg elalszik, akkor sem felmosni fogok, hanem alszok egy kicsit. Kedves kérdező a párodra nem találok szavakat (vagyis találnék, de inkább nem írom le). Előtte is ilyen volt, csak nem vetted észre? Én biztos nem foglalkoznék vele. Nálunk is miután megszületett a baba sok probléma kijött, amivel addig nem foglalkoztunk. De nem ilyen szintűek. Én annyival előnyben vagyok, hogy leültetem a férjemet és elmondom neki, hogy ez meg ez zavar, akkor ő meghallgat és próbál változtatni. Bele se tudok gondolni, ha még ő is az idegeimmel játszana, hogy bírnám. Szerintem este fogd magadat, a babát add oda apának (gondolom, ha kényszerhelyzet elé állítod, úgyis fog a babával foglalkozni) engedj egy jó nagy kád forró vizet (én ilyenkor rakok bele illóolajat, meg gyújtok pár gyertyát) és relaxálj. Velem mindig csodákat tesz és segít, hogy egy kis életerőhöz jussak.

2014. szept. 29. 07:34
 42/92 anonim ***** válasza:
30%
Ja és még annyi: Apának egy nagyon nagyon nagy baja van, hogy most már nem körülötte forog a világ. Én leültetném a gép elé és megmutatnám neki, hogy x darab hozzászóló férje, hogy viselkedik és akkor gondolkozzon el magán.
2014. szept. 29. 07:36
 43/92 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem tudna nyugodt szívvel délután sziesztázni, mikor tudja,hogy utána a férje a hűtő előtt állva morog...
2014. szept. 29. 07:40
 44/92 A kérdező kommentje:
igazad van kedves utolsó!nem tudok nyugodt szivvel sziesztázni mert: nem csak morog hanem nagyon csúnyán ordit(annyira megutáltam a baba születése óta hogy már elválnék csak arra sincs idöm...)tegnap elvitte a babysitter mikor aludt éb befeküdtem a kádba majd 10 perc múlva orditva hozta vissza .....és meg ugrottam ki a kádból....ugyanez ha apa fogja...
2014. szept. 29. 07:45
 45/92 anonim ***** válasza:
Hát felőlem moroghatna....
2014. szept. 29. 07:48
 46/92 A kérdező kommentje:
kedves 14es!te irod hogy fut a lakás de te alszol nappal ha alszik akkor mikor takaritasz mosol?gondolom nem éjjel akkor örülsz ha kicsit pihenhetsz...mit szól a férjed ha hazaér és minden tiszta pókháló meg rohad a hütöben minden
2014. szept. 29. 07:49
 47/92 anonim ***** válasza:
Le kell ülnötök megbeszélni a dolgaitokat...Mindig azt írom ilyenkor,hogy a baba is megérzi a köztetek lévő feszültséget...
2014. szept. 29. 07:51
 48/92 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert mi már sokszor ott tartunk....de elég ha csak két napig nincs idöm pl a hütöre...mert egy körte egy nap után rohad a hütöben.....
2014. szept. 29. 07:56
 49/92 A kérdező kommentje:
tudod milyen sokszor próbáltam a 7 hónap alatt?mondtam neki nem elég hogy egyedül vagyok nagyszülök minden segitség nélkül egy ilyen nehéz babával még te is iedegesitesz a takaritással?szerinted én erre vágyok?hogy mikor nagy nehezen lerakom a gyereket és CSÖND van VÉGRE!akkor ö kezd el kiabálni és még azon izgulok hogy felkelti megijed a kiabálástól és kezdhetem elölröl az altatást!amikor ezt elmondom neki talán 1-2 napig nem veszekedik.majd kezdödik minden elölröl...már feladtam.
2014. szept. 29. 08:00
 50/92 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy állandóan alszok, amikor ő is. De eleinte azt csináltam, amikor kidőlt, hogy gyorsan neki estem a lakásnak, aminek az lett az eredménye, hogy még fáradtabb voltam és ezáltal még ingerültebb. Úgy csinálom a dolgom, hogy a kezemben a gyerek. A porszívóval szerencsés a helyzetem, mert a gyerkőcöt megnyugtatja és addig csendben van, letudom tenni. A másik meg az, hogy a férjem nem megjegyzi, hogy benne van a rohadt gyümölcs a hűtőben, hanem fogja és kidobja. Vagy ha megkérem, hogy mosogasson el, akkor elmosogat. Nem mondom, hogy patent rend van, de azért nem vészes. Van amit tényleg akkor csinálok mikor alszik, de általában én is lefekszek akkor pihizni egy kicsit.
2014. szept. 29. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!