Hova forduljak segitségért ha úgy érzem nem birom tovább a kisbabámmal?
Figyelt kérdés
NApról napra egyre nehezebb vele,és most eljuttatott egy olyan mélypontra,hogy úgy érzem,valamit nagyon rosszul csinálok,rossz anya vagyok.Nem alszik,se babakocsiban se ágyban éjjel óránként kel nagyon ordit és fogalmam sincs mi a baja.csak anyatejes,nem fogad el mást,minden nap próbálkozok mindent kiköp.Egy percre nem lehet lerakni se autóban se babakocsiban nem hajlandó ülni ,egész nap foglalkozni kell vele és ha lerakom egy olyan hangszinnel ordit ami elviselhetetlen.majdnem 10 kg csak kézben akar lenni,már leszakadnak a lábaim annyira fájnak 7 hós.Apuka nem segit sokat azt mondja a babázás nagyon kemény dolog miért nem gondolkodtam akkor amikor a gyereket annyira akartam.Kérem a negativ kommentelök kiméljenek,tényleg pszichésen kikészültem,aki úgy gondolja,ez szánalmas vagy nevetséges,és túl gyenge embernek tart,az ne irjon ide.hogyan vegyek eröt magamon vagy honnan kérjek segitséget?volt egyébként napirendünk de kb 1 hete az is teljesen felborult .Ha ordit és közben mondjuk apuka mosolyog rá,akkor rögtön vigyorog,ebböl tudom hogy nincs semmi komoly baja csak hiszti.2014. szept. 28. 20:53
21/92 A kérdező kommentje:
mi az a családi napközi?ezt az éjszakai szopiról leszoktatást próbáltam már,ezt nem lehet elmondani,mit müvelt.1 órán át bömbölt és bekékült mejdnem megfulladt.nem birom ki!ja és apa alig tudott elmenni dolgozni.képtelen vagyok éjszaka órákon át hallgatni!nagyon éhes!
2014. szept. 28. 22:02
22/92 A kérdező kommentje:
apa nem tudja elvinni babakocsizni mert nem ül a babakocsiban:(kifesziti magát és ordit!!!
2014. szept. 28. 22:04
23/92 A kérdező kommentje:
kedves 14-es!jó tudni hogy nem vagyok egyedül!igazad van még az a szerencse hogy nem beteg!sokszor látom másoknak a babáját ahogy nyugodtan ülnek a babakocsiban meg eljátszanak egyedül te ilyenkor nem szoktál elgondolkodni hogy mi lehet az oka hogy az én gyerekem ennyire nyughatatlan?miért ennyire más?
2014. szept. 28. 22:09
24/92 anonim válasza:
Hagyod sírni egy órát,mert szopizni akar? De miért?Még pici...én ezt problémának látom...
25/92 A kérdező kommentje:
nem nem dehogy hagyom!!!csak azt tanácsolta a védönö hogy próbáljam a vizzel teával és szoktassam le az éjszakai evésröl!és akkor egyszer próbálkoztam ezzel de nem raktam le végig a kezemben volt csak vizet adtam neki!de többet nem próbálkoztam ezzel mert annyira bömbölt!azért irtam ezt mert az egyik válaszoloó azt irta hogy LE KELL SZOKTATNI az éjszakai ciciröl!akkor most le kell szoktatni vagy nem kell leszoktatni?
2014. szept. 28. 22:15
26/92 A kérdező kommentje:
egyébként nem látom hogy az inye be lenne dagadva.úgy azért elvan ha mellette ülök nade reggel 6 tól este 9ig nem ülhetünk a szönyegen együtt....szerintetek egy ilyen helyzetben milyen segitséget lehet kérni?valami csecsemökre specializálódott gyerekorvos vagy ....?nagyon el vagyok keseredve.
2014. szept. 28. 22:20
28/92 A kérdező kommentje:
ha éjjel felsir mindig cicit kap.SOHA nem hagyom sirni!
2014. szept. 28. 22:29
29/92 anonim válasza:
Szia! Egyutterzek veled, ezen mi is keresztulmentunk (annyi kulonbseggel, hogy nalunk apa maximalisan tamogatott mindenben) de meg igy is nagyon kiborito volt... Es amikor mar fizikailag nem birtam ejjel fel egykor is a 10 kilojat cipelni, beraktam a kisagyba, fulhallgatot felvettem, es hagytam sirni.
Lehet hogy kegyetlen dolog, de 4 nap alatt kicsereltek a gyereket, kipihent, jokedvu, egyedul alszik el, es nyomja egesz ejjel.
Lehet, hogy sokan ezt idomitasnak gondoljak, azoktol varjuk a hasonloan celravezeto, de humanusabb megoldast! De csak akkor, ha ugyanolyan korulmenyek kozott mar vegigcsinaltak!
30/92 A kérdező kommentje:
uristen most ledöbbentem azon amit irtál!tényleg attól változott meg minden hogy hagytad sirni??teljesen össze vagyok zavarodva...ezt soha nem gondoltam volna....
2014. szept. 28. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!