Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hazamennétek segítségért?

Ti hazamennétek segítségért?

Figyelt kérdés

Most lesz 8 hetes a kislányom és szinte egész nap sír, éjszaka is alig alszik. Párom a hét minden napján reggel fél 7-től este 9-ig dolgozik. Amikor hazaér, én már alszok, mert teljesen kimerülök egész nap. Reggel ha fel is kelek, alig szól hozzám, mintha ott se lennék. Napközben sem keres, ha én keresem, durván veszi fel a telefont.

Azon gondolkoztam, hogy egy pár napra hazamegyek szüleimhez, mert teljesen ki fogok borulni idegileg, úgy érzem.

Ti hazamennétek a helyemben egy kis segítségért?

2013. júl. 11. 16:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én már rég hazamentem volna...

Egyébként ismerős a helyzet, nálunk úgyanígy volt az első 3 hónapban állandóan ordított...totál kikészültem :((

2013. júl. 11. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, én hazamennék.
2013. júl. 11. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem 11 hós a fiam, anyukám mai napig sokat segít. Szívesen van az unokájával, és viszont.
2013. júl. 11. 16:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Az apának meg megmondanám, hogy szedje össze magát, mert ilyen stílussal nem sokáig marad család a háta mögött.

2013. júl. 11. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én kideríteném hogy mi van apával. Neki is vannak érzései. Talán ki van akadva valamin. Neki is fel kell dolgoznia, hogy apa lett, ami nem is biztos hogy könnyű.

Ha most elhúzol anyádhoz, akkor ez lehet hogy soha nem derül ki.

Beszélj a férjeddel. Csak van egy szabad napja vagy hétvégéje. Üljetek le, mondd el hogy Te hogy érzed most magad, de ne vádoljad össze-vissza, mert abból semmi jó nem lesz, kérdezd meg hogy ő hogy van. Beszélgessetek.

Együttlét volt már baba óta? Talán az is hiányzik neki. A férfiak nem annyira könnyen beszélnek az érzéseikről.

Ha normális házasságot (párkapcsolatot) akarsz, akkor vele kell rendezni a dolgokat, nem anyuci szoknyája alá szaladni.

Persze segítsen anyukád, az rendben van, de menjen ő hozzátok, vigye el sétálni a babát amíg Te kialszod magad, vagy takarítson ki, vásároljon be.

Más megoldás is van, mint haza költözni...

2013. júl. 11. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Előszöris nem ártana tudni, hogy ki miért olyan, amilyen. Legalább egy órát kéne szánnotok rá, hogy megbeszéljétek. Aztán mehetsz haza pihenni. De az, hogy mindenki bedurcizik, nem megoldás.
2013. júl. 11. 17:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert szerintetek az normális, hogy 1 hónapja folyamatosan így dolgozik és nem képes 1 nap szabadságot sem kivenni miattunk?
2013. júl. 11. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legjobb, ha először leülsz és beszélsz a pároddal, biztosan őt is megviseli ez a helyzet, aztán ha átrágtátok magatokat a dolgon, nyugodtan kérj segítséget, hogy tudj te is pihenni! Kitartás!
2013. júl. 11. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, de attól hogy magadba duzzogsz, ő nem biztos hogy rájön, hogy gond van, nem gondolatolvasók a férfiak!

Valami elől nyilván menekül, de ezt kellene megbeszélnetek, mint már írtam...

2013. júl. 11. 17:37
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom a baba előtt is tudtad, hogy reggeltől estig dolgozik, mire számítottál? Ez nem család!
2013. júl. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!