Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hazamennétek segítségért?

Ti hazamennétek segítségért?

Figyelt kérdés

Most lesz 8 hetes a kislányom és szinte egész nap sír, éjszaka is alig alszik. Párom a hét minden napján reggel fél 7-től este 9-ig dolgozik. Amikor hazaér, én már alszok, mert teljesen kimerülök egész nap. Reggel ha fel is kelek, alig szól hozzám, mintha ott se lennék. Napközben sem keres, ha én keresem, durván veszi fel a telefont.

Azon gondolkoztam, hogy egy pár napra hazamegyek szüleimhez, mert teljesen ki fogok borulni idegileg, úgy érzem.

Ti hazamennétek a helyemben egy kis segítségért?

2013. júl. 11. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom az újdonsült apukát, gondolom ő sem erre számított. Az én férjem fél 5kor indult otthonról és este 9 után ért haza, de mindig megvártam, ő pedig kíváncsi volt a kicsire, ha pár percre is, de ment babusgatni.

Viszont mivel négyszer szültem, ezért pontosan tudom, hogy ilyen tájt volt nekem a szülés utáni depim. Szerintem neked is van. Sírd ki magad, az jót tesz.

2013. júl. 11. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ennyit dolgozik, alig van itthon. Én hazamennék a helyedben. Az elején nagyon fontos egy jó segítség. Később jobb lesz.
2013. júl. 11. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Azert nem kell annyira sajnalni az ujdonsult apakat. En mind a ket dolgot megtennem. Egy este megvarnam, es beszelgetnek vele, megkerdeznem, mi baja van es elmondanam, en mit erzek, megyek kerexztul egesz na

. Aztan csomagolnek e hazamennek anyukamhoz. Ott lehet kicsit pihenni es jot is tes a kornyezetvaltozas.

2013. júl. 11. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én mennék segítségért de szerintem mindenképp ülj le beszélgetni a pároddal. Biztos, hogy neki is jól esne kibeszélni a gondjait mert nyilvánvalóan vannak ha rátok sem néz. Mondd el , hogy hiányzik, hogy nem foglalkozik veletek, kérdezz rá nem tudnátok-e egy kis időt együtt tölteni, venne-e ki szabadságot. Ha nem juttok egyről a kettőre akkor mondd meg, hogy nehéz a babával, segítségre van szükséged és átmész anyukádhoz. Csak úgy beszélgetés nélkül dacból ne menj szerintem mert azzal tuti még többet ártasz a kapcsolatotoknak. Az érzéseiteket meg kell beszélnetek hiszen ez így nem jó. Sok sikert kívánok Nektek.
2013. júl. 12. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!