Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik nem bíznak meg...

Anyukák, akik nem bíznak meg a védőnőben, vagy nem segít tanácsokkal úgy ahogyan kellene akkor kihez fordultok segítségért?

Figyelt kérdés
Bennem most merült fel a kérdés, mert párszor már észrevettem, hogy bármit kérdezek tőle, mindig azt mondja, hogy jó az úgy, ne aggódjak, majd elmúlik...stb....most is lennének kérdéseim a babám táplálkozásával kapcsolatban, és nem tudom, hogy rajta kívül kihez fordulhatnék?
2011. máj. 18. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

édesanyádhoz hisz Ő is felnevelt

anyós ha olyan a viszony

ismerős kismama aki idősebb v. többedik babát nevel

barátnő aki babás

doktornő ha nem egy követ fúj a védőnővel

gyereknevelési v. szakácskönyv.

internet : kismama.hu

internet .... bármi

v. csak bízz magadban .

2011. máj. 18. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt nyugodtan kerdezhetsz,talan tudunk segiteni :)

Nalunk nincs is vedono,megis tok jol elboldogulok,asszem meg zavarna is a jelenlete.

Amiben pedig nem vagyok biztos,vagy tanacstalan vagyok,esetleg problemam akad,megkerdezem itt.:D

2011. máj. 18. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Elsősorban nővéremhez fordulok,neki 2 gyermeke van.Barátnőimhez és itt is szoktam kérdezni :)
2011. máj. 18. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:

soha nem tudtam a védőnőmhöz fordulni.egyszer kérdeztem,akkor sem tudott válaszolni,így nem volt hozzá több kérdésem.

Itt szoktam tájékozódni,illetve más oldalakon.barátnőktől,ismerősöktől,Tesómtól,Anyukámtól,aztán az több fajta információból döntök az ösztöneimnek megfelelően

2011. máj. 18. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, és még az orvos is csak legyint mindenre, hőemelkedés-hasmenésnél kérdeztem (2 hós), nem küldi-e el tenyésztésre a székletet, meg sem nézte, pedig vittem mintát! Én a neten keresgélek, többek közt itt is :), és ha valami beválik, akkor el szoktam mondani a védőnőnek, hogy néhány napot spóroltam volna, ha VALAKI, aki elvileg hozzáértő, elmondja.
2011. máj. 18. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha van valami komolyabb kérdésem,akkor anyukámat kérdezem vagy anyósomat,mert a védőnőből úgy kell harapófogóval kihúzni a dolgokat.A gyerekorvos dettó.Egyébként ösztönösen megy nekem minden.Sose szerettem tanácsot kérni és lám 16 hónaposan még beteg sem volt a lányom.

Kellemetlen nekem,mikor kérdezek valamit és úgy néznek rám,mintha azt tudnom kellene.Azt hiszem nem én vagyok az orvos vagy védőnő.

2011. máj. 18. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Igen, sajnos sem a védőnőre sem a gyerekorvosra nem számíthatok :-(

Én is itt szoktam kérdezni ezen az oldalon, illetve online védőnőt szoktam kérdezni.

A másik községben van egy nagyon jó védőnő, szívesen felhívnám néha tanácsért, csak ciki, mert jóban van a mi védőnőnkkel, és nem szeretnék kellemetlenséget.

2011. máj. 18. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Ide írd ki :) én is így szoktam.

A védőnőnk egy elmebeteg, a ceruzámat se bíznám rá :)

2011. máj. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!