Anyukák, akik nem bíznak meg a védőnőben, vagy nem segít tanácsokkal úgy ahogyan kellene akkor kihez fordultok segítségért?
édesanyádhoz hisz Ő is felnevelt
anyós ha olyan a viszony
ismerős kismama aki idősebb v. többedik babát nevel
barátnő aki babás
doktornő ha nem egy követ fúj a védőnővel
gyereknevelési v. szakácskönyv.
internet : kismama.hu
internet .... bármi
v. csak bízz magadban .
Itt nyugodtan kerdezhetsz,talan tudunk segiteni :)
Nalunk nincs is vedono,megis tok jol elboldogulok,asszem meg zavarna is a jelenlete.
Amiben pedig nem vagyok biztos,vagy tanacstalan vagyok,esetleg problemam akad,megkerdezem itt.:D
soha nem tudtam a védőnőmhöz fordulni.egyszer kérdeztem,akkor sem tudott válaszolni,így nem volt hozzá több kérdésem.
Itt szoktam tájékozódni,illetve más oldalakon.barátnőktől,ismerősöktől,Tesómtól,Anyukámtól,aztán az több fajta információból döntök az ösztöneimnek megfelelően
Ha van valami komolyabb kérdésem,akkor anyukámat kérdezem vagy anyósomat,mert a védőnőből úgy kell harapófogóval kihúzni a dolgokat.A gyerekorvos dettó.Egyébként ösztönösen megy nekem minden.Sose szerettem tanácsot kérni és lám 16 hónaposan még beteg sem volt a lányom.
Kellemetlen nekem,mikor kérdezek valamit és úgy néznek rám,mintha azt tudnom kellene.Azt hiszem nem én vagyok az orvos vagy védőnő.
Köszönöm szépen mindenkinek! Igen, sajnos sem a védőnőre sem a gyerekorvosra nem számíthatok :-(
Én is itt szoktam kérdezni ezen az oldalon, illetve online védőnőt szoktam kérdezni.
A másik községben van egy nagyon jó védőnő, szívesen felhívnám néha tanácsért, csak ciki, mert jóban van a mi védőnőnkkel, és nem szeretnék kellemetlenséget.
Ide írd ki :) én is így szoktam.
A védőnőnk egy elmebeteg, a ceruzámat se bíznám rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!