Nagyon nagy baj történt ma, hova forduljunk segítségért? Tudnak egyáltalán segíteni?
ma a férjem úgy jött haza hogy elküldték a munkahelyéről.
én gyeden vagyok 2 pici fiúnk van.
itt még nem is lenne hatalmas a baj, de a pici beteg ezért Dévény tornára kell vinni, ha nem visszük nem tud majd mozogni sem...
tudnak valahol segíteni abban hogy a kezelést ne kelljen abbahagyni? így nagyon nehezen tudtuk kiszorítani, de most?
mi lesz?
nem elég hogy 2,5 szeresre nőtt a lakáshitelünk, hitel hitel hátán
:(
mi lesz velünk így?
nagyon kétségbe estem most?
ha a tornát fizetjük miből esznek ruházkodnak a gyerekek?
azt hiszem most sokkot kaptam a hír hallatán...
az önkormányzat tud ebben segítséget nyújtani?
a férjem azonnal neki állt másik munka után nézni, de félek biztos hogy holnap nem fog rögtön találni...
Van a lakásban üres szóba? Kikéne adni bérbe, nagyon gyorsan, abból elég jó pénz jön. Adj fel hirdetést!
A hitelt nem lehet felfüggeszteni, kb egy évre szoktak adni haladékot.
köszi
a lakás kiadás nem lehet így is alig férünk, 2 szoba van...
nem tudom mi lesz...
Istenem nagyon félek, hogy fogjuk megadni a gyerekeknek ami kell...pl.ruha meg a többi
jaj....
először is nyugodj meg. Ha elküldték, akkor jár neki végkielégítés (ez persze idő függvénye), és a felmondási időre járó bér is.
Ha egy éve már dolgozott, akkor álláskeresési támogatás is jár, igényelni kell.
Plusz az önkormányzat ad rendkívüli szociális támogatást.
A pánik nem segít, hidd el, azért annyira nem nagy a baj, amiket itt felsoroltam, abból minimum 2-3 hónapig meg lehet élni, annyi idő alatt meg biztosan talál a párod munkát.
Kitartás!
Nyugodj meg, babaruhákat szerintem itt is sokat adnának, nagyon szívesen.
Esetleg amiknem kellenek már(bár nem tudom a gyerekek korát)babakocsi, kiságy el lehetne adni.
nehéz megnyugodnunk...
főleg a pici miatt
sajnos nincs végkielégítés, mert munkaerő kölcsönző cégnél volt és ott a szerződésbe benne van hogy nem jár végkielégítés.
munkanélkülire bemegy természetesen, de ott az első hónapba még nem kap semmit ugye?
szociális segély? az hogy működik?
eddig is a szakadék szélén álltunk, de most, ráadásul segítségünk sincs...
Baranyában élünk, kedves 3. kérdező
talán tudsz valami munkát?
eladni nem tudunk sok mindent még csak 10 hónapos a picink a nagy meg 2 éves, kiságy babakocsi még kell
utolsónak, Pécsett lakunk.
csak targonca vezetői engedélye van, eddig operátor volt.
sajnos a sulit abba hagyta, amúgy hideg burkolónak tanult, ha ez ér valamit
Ha orvosilag igazolt a baj a gyerkőcnél, akkor ingyenes a Dévény torna!!! Felírják!
Érdeklődj a Dévény központban, pontosan hogyan zajlik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!