Nagyon nagy baj történt ma, hova forduljunk segítségért? Tudnak egyáltalán segíteni?
ma a férjem úgy jött haza hogy elküldték a munkahelyéről.
én gyeden vagyok 2 pici fiúnk van.
itt még nem is lenne hatalmas a baj, de a pici beteg ezért Dévény tornára kell vinni, ha nem visszük nem tud majd mozogni sem...
tudnak valahol segíteni abban hogy a kezelést ne kelljen abbahagyni? így nagyon nehezen tudtuk kiszorítani, de most?
mi lesz?
nem elég hogy 2,5 szeresre nőtt a lakáshitelünk, hitel hitel hátán
:(
mi lesz velünk így?
nagyon kétségbe estem most?
ha a tornát fizetjük miből esznek ruházkodnak a gyerekek?
azt hiszem most sokkot kaptam a hír hallatán...
az önkormányzat tud ebben segítséget nyújtani?
a férjem azonnal neki állt másik munka után nézni, de félek biztos hogy holnap nem fog rögtön találni...
sajnos a Dévény tornát nem tudják felírni az ingyenesre nem férünk be olyan sokan vannak így maszekhoz kell járnunk
nagyon reménykedem hogy az önkormányzatnál tudnak valamit segíteni, a pici az tartósan beteg sajnos erről van papírunk is
köszönöm, utolsó válaszolótól kérdezném mi az a mérsékelés?
Mi sajnos maszekhoz járunk egy alkalom 3800ft, heti rendszerességgel kell mennünk, még ez is kevés mert heti 2 kellene de azt nem tudtuk kifizetni, most még az 1 sem tudom hogy fogjuk...
Mérséklés:lehet h teljesen,lehet h 50%kal kevesebbet kell fizetni. a bp-i központban is 3ezer egy óra.Irjátok le h ennyi a jövedelem,s h mi történt. a DA Alapítvány Kuratóriumának címezve.
Egy ismerős azt mondja nekem mindig: ugy még nem volt hogy sehogy ne lett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!