Mi lesz a kisbabámmal?
Kit műtenek?
Kivel lesz a gyerek? Jól értem a nagymamával?
Mivel műtik azt akit műtenek?
Mit mond az orvos, mennyi ideig nem lehet szoptatni?
Kedves kérdező, nem akarlak megbántani, de ha már kérdést teszel fel, akkor használj már egyéb írásjelet is, mert így egy többsoros, értelmezhetetlen katyvasz lesz belőle.
A válaszom: nem lesz semmi baja a kisbabádnak a műtéted ideje alatt, mert egyrészt még nagyon pici, így sokat nem fog fel a világból, a napjai nagy részét evéssel és alvással fogja tölteni. Ilyenformán szinte mindegy, hogy ki van vele, a lényeg, hogy aki vele van, az bánjon vele szeretettel, cserélje a pelusát, ringassa, simogassa, enni adjon neki. Apukája pedig ha este hazamegy, szintén tud vele talán foglalkozni, illetve ő biztosan minden információt a napi tevékenységéről átad neked.
Amíg nem mégy kórházba, addig szoptasd a kicsit, fejj, fagyaszd le, a kórházi időd alatt ezt oda tudják neki adni cumisüvegből, de hidd el, nem történik tragédia, ha tápszert kap.
Hazatérve még mindig tudsz szoptatni, ha nem leszel gyógyszerezés alatt, nem kell rögtön azt hinni, hogy ha pár napig cumisüveget kap a baba, akkor onnantól kezdve vége a szoptatásnak. Lehet, hogy nehezebb lesz, lehet, hogy semmi probléma nem lesz ez a pár nap átmeneti idő.
Az én babám volt kórházban, addig cumisüvegezett, mikor hazavittem, gond nélkül visszafogadta a szoptatást. Minden a gyermektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!